Açıkkapı, Esnaf Ziyaretlerine Devam Ediyor

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, seçim bölgesinde esnaf ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor. Son olarak, merkezdeki çarşıda esnafla bir araya gelen Açıkkapı, onların sorunlarını, taleplerini ve önerilerini dinleyerek çözüm önerilerini paylaştı.

Esnafla birebir sohbet eden Açıkkapı, pandemi sürecinde yaşanan zorlukları, ekonomik dalgalanmaların etkilerini ve artan maliyetlerin esnafa olan yansımalarını dile getirdi. Kendisi de bir esnaf olan Açıkkapı, bu sorunların farkında olduklarını ve çözüm üretmek için yoğun bir çaba sarf ettiklerini belirtti. Esnafın taleplerini dikkatle not alan Açıkkapı, bu talepleri ilgili bakanlıklara ileteceğini ifade etti.

“Vatandaş Vekilini Sahada Görmekten Memnun”
Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği ziyaretlerde, Açıkkapı’ya olan memnuniyetlerini dile getiren esnaf ve vatandaşlar, milletvekilinin sahada olmalarından duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

“Esnafımızın Güçlü Olması, Elazığ Ekonomisinin Güçlü Olması Demektir”
Elazığ’ın kalkınmasında esnafın lokomotif bir rol üstlendiğini vurgulayan Açıkkapı, “Esnafımızın güçlü olması demek, Elazığ ekonomisinin güçlü olması demektir. Bu yüzden her daim esnafımızın yanında olmaya devam edeceğiz,” dedi. AK Parti Elazığ Milletvekili, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Ejder Açıkkapı , ziyaret ettiği iş yerlerinde esnafa geçmişte sağlanan destek paketlerinden ve girişimcilere yönelik yeni teşvik programlarından da bahsedip, yeni programların hayata geçmesi, Elazığ ve bölge özelinde esnafa can suyu olacak yeni programların hayata geçmesi için de gayretlerini sürdüreceklerini ifade etti.

TBMM Genel Kurul’un yeni yasama yılının başlayacağı 1 Ekim’e kadar ara vermesiyle soluğu Elazığ’da aldığını ve seçim bölgesindeki çalışmalarına ara vermeden devam edeceğini belirten Ejder Açıkkapı, “Her zaman sahadayız vatandaşımızın,  esnafımızın sorunlarını dinliyor,  çözüm üretmek için var gücümüzle çalışıyoruz,” diyerek sözlerini noktaladı.

Açıkkapı, TBMM Genel Kurul çalışmaları devam ederken Elazığ ve gündemle ilgili TBMM’de en çok basın toplantısı düzenleyerek, gelişmelerle ilgili hemşehrilerine bilgilendirme yapan Elazığ milletvekili olarak dikkat çekiyordu.

Bakmadan Geçme