• Haberler
  • Politika
  • Açıkkapı, Halk Bankası Genel Müdürü Osman Arslan'a Teşekkür Etti

Açıkkapı, Halk Bankası Genel Müdürü Osman Arslan'a Teşekkür Etti

Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, Halk Bankası Genel Müdürü Osman Arslan'a Elazığ iline yönelik talepler konusunda göstermiş olduğu yakın ilgi ve çözüm odaklı yaklaşım nedeniyle teşekkür etti.

Açıkkapı, geçtiğimiz haftalarda Elazığ Muhtarlar Derneği ile yaptığı toplantıda dile getirilen Sürsürü ve Güneykent mahallelerinin ATM ihtiyacını Osman Arslan’a ilettiğini belirtti.

Açıkkapı, "Dün her iki mahallemize de ATM’lerin kurulacağı alanlara indirildiğini ve kısa bir süre içinde hemşehrilerimizin bu hizmetten faydalanacağını öğrendim," dedi. Ayrıca, Çatalçeşme Mahallesi için de ATM talebi konusunda çalışmalarının sürdüğünü vurgulayan Açıkkapı, şehrin huzurlu, mutlu ve çağın gereklerine uygun bir yaşam standardına ulaşması için gayret gösterdiklerini ifade etti.

Merkez mahalle muhtarları, belde mahalle muhtarları ve köy muhtarlarının mahalleleri adına sarf ettikleri üstün gayretlerden dolayı da teşekkür eden Açıkkapı, muhtarların çalışmalarında başarılar diledi. 

Bu kapsamda, Elazığ’ın ihtiyaçlarını karşılamak ve halkın yaşam kalitesini artırmak adına gösterilen tüm çabaların kararlılıkla sürdürüleceği ifade edildi.
 

Bakmadan Geçme