Açıkkapı, Kovancılar'da Bir Dizi Temaslarda Bulundu

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, Kovancılar ilçesinde çeşitli temaslarda bulundu. İlçe halkı ve yöneticilerle bir araya gelen Açıkkapı, Kovancılar ve Palu'da yapımı devam eden projeler hakkında yetkililerden bilgi aldı.

AK Parti Kadın Kolları Burcu Tüver, AK Parti İlçe Başkanı Rıdvan Koç ve beraberindeki heyet ile İlk olarak Kovancılar Kaymakamlığı’nı ziyaret eden TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi Ejder Açıkkapı, Kaymakam Mustafa Dilekli ile ilçenin genel durumu ve ihtiyaçları hakkında istişarede bulundu. 

Açıkkapı, ilçe genelinde yürütülen çalışmaların önemine vurgu yaparak, devletin ilçeye yönelik projelerini yakından takip ettiklerini ifade edip, Kaymakam Dilekli ve personeline çalışmalarında kolaylıklar diledi. Hemen ardından aynı binadaki adliye personeliyle bir araya gelerek adli yıl tebriği gerçekleştiren Açıkkapı, daha sonra binadan çıkış yaptı.

Kovancılar Kaymakamı Dilekli, İl Kadın Kolları Başkanı Tüver, AK Parti İlçe Başkanı Koç ve beraberindeki heyet ile Jandarma ve Özel Harekat Bina İnşaatları sahasında incelemelerde bulunan Açıkkapı, güvenlik güçlerinin daha modern ve işlevsel alanlarda hizmet verebilmesi için yürütülen inşaat projeleri hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Açıkkapı, buradaki ziyaretinin ardından beraberindeki heyetle birlikte Kovancılar’daki TOKİ Konutları inşaat alanında da incelemelerde bulunarak, buradaki yöneticiler ve işçilerle sohbet etti.

Ziyaretler kapsamında, Sağlık Ocağı ve Aile Sağlık Merkezi (ASM) inşaatı ve Kovancılar-Palu Devlet Hastanesi inşaat alanında incelemelerde bulunan Açıkkapı, sağlık hizmetlerinin ilçede daha etkin bir şekilde sunulabilmesi için bu projelerin büyük önem taşıdığını belirtti. Açıkkapı, “Hemşehrilerimizin sağlık ihtiyaçlarını karşılamak adına yapılan bu çalışmaların hızla tamamlanması için gayret ediyoruz. Bu projeler sadece ilçemiz değil, bölgemiz için de kıymetli projeler. ” dedi. Palu TOKİ konutlarının da yer aldığı yerinde yapılan bu incelemelere Palu Kaymakamı Hulusi Teke, AK Parti ilçe başkanı Murat Yıldırım ve Palu teşkilatı da katılım gösterdi.

Açıkkapı’nın Kovancılar’daki ziyaretlerinin son aşamasında AK Parti İlçe Teşkilatı, muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya geldiği görüldü.

İlçede devam eden hizmetler ve yapılması planlanan projeler hakkında bilgilendirmelerde bulunup, vatandaşların taleplerini dinleyen Açıkkapı, “Kovancılar’ın geleceği için el birliğiyle çalışıyoruz. İlçemizin aydınlık yarınları için yılmadan, yorulmadan hizmet etmeye devam edeceğiz. Dün Ağın’daydık, bugün burada siz kıymetli hemşehrilerimizle bir aradayız. Biz birlik, beraberlik, kardeşlik içerisinde olduğumuz müddetçe her türlü zorluğun üstesinden gelir, güzel şehrimiz ve ilçemizi hak ettiği yerlere getiririz. Rabbim bizleri bir ve beraber kılsın inşallah.” şeklinde konuştu.

Milletvekili Ejder Açıkkapı’nın ziyaretleri, Kovancılar’da vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanırken, aynı zamanda  AK Parti Grup Yönetim Kurulu üyesi olarak da TBMM’de kritik görevlerde bulunan Ejder Açıkkapı’nın Elazığ’daki ziyaretlerini hız kesmeden sürdüreceği kaydediliyor.
 

Bakmadan Geçme