• Haberler
  • Elazığ
  • Açıkkapı : Palu'muzun Gelişimi İçin Durmaksızın Çalışacağız

Açıkkapı : Palu'muzun Gelişimi İçin Durmaksızın Çalışacağız

AK Parti Elazığ Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Ejder Açıkkapı, Elazığ'daki ziyaretlerini hız kesmeden sürdürüyor.

PALU ZİYARETİ ÖNCESİ ÖNEMLİ TOPLANTILAR

Palu ilçesi ziyaretine çıkmadan önce Merkez Muhtarlar Derneği’ni ziyaret eden Açıkkapı, burada muhtarlarla bir araya gelerek onların taleplerini dinledi ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. 

Ardından, 3. Sanayi Sitesi yönetim kuruluyla bir araya gelerek sanayi sitesiyle ilgili son gelişmeleri değerlendirdi. Toplantıya, 3. Sanayi Sitesi Yönetiminden Mehmet Turhan, İhsan Alpay, Cengiz Yıldız, sanayi esnaflarından Mehmet Konanç ve Selçuk Göktekin katıldı.


KADİM TARİHİ, ZENGİN KÜLTÜRÜYLE TÜRKİYE’NİN GÖZ BEBEĞİ PALU

Kadim tarihi, inanç turizmi ve zengin kültürüyle bölgenin ve Türkiye’nin göz bebeği konumundaki Palu’ya geçen Açıkkapı, burada önceki dönem belediye başkanlarından merhum Sait Dağoğlu’nun oğlu Übeyd Dağoğlu’nun yeni iş yerinin açılışına katıldı. Baba ocağı, memleketi Palu’da ilçe teşkilatları, gençlik merkezi, esnaf, muhtarlar ve ilçe halkıyla bir araya gelen Açıkkapı, hemşehrileriyle buluşmanın mutluluğunu yaşadı.

İlk olarak ilçe teşkilatlarını ziyaret eden Açıkkapı, teşkilat üyeleriyle ilçenin sorunlarını ve beklentilerini değerlendirdi. Ardından gençlik merkezinde gençlerle bir araya gelen Açıkkapı, gençlerin sorunlarını dinleyip, gençlik projeleri hakkında bilgi verdi.

PALU’NUN DAHA İYİ HİZMET ALABİLMESİ İÇİN ÇALIŞMALAR HIZLANDIRILACAK

Palu’nun ekonomik durumu hakkında esnaflardan bilgi alan Açıkkapı, esnafla yaptığı samimi sohbetlerde Palu’nun kalkınması için el birliğiyle çalışacaklarını vurguladı. Muhtarlarla buluşarak mahallelerin ve köylerin ihtiyaçları hakkında bilgi alan Açıkkapı, ilçe halkının daha iyi hizmet alabilmesi için çalışmaların hızlandırılacağını belirtti.

Ziyaretin son bölümünde ilçe halkıyla bir araya gelen Açıkkapı, hemşehrilerinin taleplerini dinledi ve ilçeye yapılan yatırımların artarak devam edeceğini ifade etti. Palu’daki kapsamlı ziyaretler büyük memnuniyetle karşılanırken, Açıkkapı, Palu’nun gelişimi için var gücüyle çalışmaya devam edeceğini belirtti.
 

Bakmadan Geçme