• Haberler
  • Elazığ
  • Açıkkapı Umudun, İcraat ve Geleceğin Adı 'AK Parti' 23 Yaşında

Açıkkapı Umudun, İcraat ve Geleceğin Adı 'AK Parti' 23 Yaşında

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, AK Parti'nin kuruluşunun 23. Yıl dönümü vesilesiyle kutlama mesajı yayımladı.

Elazığ Milletvekili, AK Parti TBMM Grup Yönetim Kurulu üyesi Açıkkapı’nın yayımladığı mesajda şu ifadeler yer alıyor:

Bugün, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, 14 Ağustos 2001 tarihinde kurulan AK Parti’in 23. kuruluş yıl dönümünü kutlamanın gururunu ve heyecanını yaşıyoruz. AK Parti, umutların, icraatların ve geleceğin adı olarak yola çıktı ve 23 yıldır milletimize hizmet etme aşkıyla çalışarak, Türkiye’nin dört bir yanına hizmet götürüyor, her bir vatandaşımızın hayatına dokunuyor.

Eğitimde, sağlıkta, ulaştırmada, enerjide, sporda ve sosyal devlet anlayışında devrim niteliğinde adımlar atan AK Partimiz, 81 vilayetimizin tamamında, 85 milyon vatandaşımıza aynı sevgi ve samimiyetle hizmet sunmayı ilke edindi. “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” düsturuyla yola çıkan partimiz, her bir vatandaşımızı “1. sınıf vatandaş” olarak gördü ve ayrım gözetmeksizin ülkemizin her köşesine ulaşmayı başardı.

23 yıl boyunca eğitimde gerçekleştirdiğimiz reformlar, sağlıkta hayata geçirdiğimiz dev projeler, Türkiye’yi adeta bir ağ gibi saran ulaşım yatırımları, enerjide elde ettiğimiz bağımsızlık ve gençlerimize sunduğumuz eşsiz spor imkanları, AK Partinin başarı dolu hikayesinin sadece birkaç başlığıdır. Savunma sanayinde attığımız devrim niteliğindeki adımlarla, Türkiye’yi kendi ayakları üzerinde durabilen, yerli ve milli üretimle güçlenen bir ülke haline getirdik. Bu süreçte Türkiye düşmanlarını Allah’ın izniyle;  necip milletimizin desteğiyle el ele, omuz omuza vererek hayal kırıklığına uğrattık!  Teröre ve teröristlere karşı verdiğimiz mücadele ile hainlerin inlerini başlarına yıktık, yıkmaya devam ediyoruz.

Mazlumların umudu, zalimlerin korkusu olan Türkiye, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, her alanda dimdik durmaya devam ediyor. Turizmde yakaladığımız ivme ile Türkiye’yi dünya çapında bir cazibe merkezi haline getirdik. Sosyal devlet anlayışımızla, ihtiyaç sahibi her vatandaşımızın yanında olduk, onları asla yalnız bırakmadık. Bu yolculukta sadece Türkiye’nin değil, dünyanın dört bir yanındaki mazlumların sesi olduk, gönüllerine dokunduk.

Bugün, 23 yıllık bu kutlu yolculukta bir kez daha aziz milletimize, Elazığlı hemşehrilerimize hizmet etmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Cumhurbaşkanımızın sıkça vurguladığı gibi, “Durmak yok, yola devam!” diyerek, Türkiye’yi daha da ileriye taşımak için tüm gücümüzle, samimiyetle, gayretle çalışmaya devam edeceğiz. Bu özel gün vesilesiyle, Türkiye’nin dört bir yanında Partimize, liderimize gönül veren tüm dava ve yol arkadaşlarımızı saygıyla selamlıyorum. Allah’ın izniyle, bu milletin hizmetkarı olmaya, gönüller yıkarak değil,  kazanarak yolumuza devam edeceğiz. Durmak yok, yola devam.
 

Bakmadan Geçme