Adım Adım 2023, İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Programına Davet

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı Adım Adım 2023, İlçe İlçe Anlatma Ve Aydınlatma Programlarına Tüm Vatandaşları Davet Etti.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı Adım Adım 2023, İlçe İlçe Anlatma Ve Aydınlatma Programlarına Tüm Vatandaşları Davet Etti.
 
Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, Malatya’da gerçekleştirilecek olan ‘Adım Adım 2023, İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma’ programlarının kapsamı hakkında açıklamalarda bulundu. Konuya ilişkin açıklamalar yapan Başkan Mesut Samanlı; “Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Teşkilatı olarak; Malatya Milletvekilimiz ve MYK Mehmet Fendoğlu, MYK Üyelerimiz Eyüp Gönültaş ve Ömer Ekici, İl Yönetim Kurulumuz ve İlçe Teşkilatlarımız ile meydanlarda olacağız.” dedi. Başkanın konuya ilişkin diğer açıklamaları şöyle;
 
TÜM VATANDAŞLARIMIZ DAVETLİDİR
 
“Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin önderliği ve öncülüğünde; Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Semih Yalçın’ın koordinesinde, İl başkanlığı ve İlçe Başkanlıkları ortak çalışmalarımız ile Adım Adım 2023, İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Programlarımızı hazırladık. Liderimizin emir ve talimatları, her bir vatandaşımız ile ilgilenmemiz ve istişare etmemiz yönündedir. Sıkılmadık el bırakmamak prensibi ile çıktığımız yola, hedefimize ulaşmış olarak devam ediyoruz. 

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Teşkilatı olarak; Malatya Milletvekilimiz ve MYK Mehmet Fendoğlu, MYK Üyelerimiz Eyüp Gönültaş ve Ömer Ekici, İl Yönetim Kurulumuz ve İlçe Teşkilatlarımız ile meydanlarda olacağız. Hemşehrilerimiz iyi bilir ki; bizler her koşulda sahadayız ve sahada olmaya devam ediyoruz. Bu kez biraz daha yoğun tempoda geçecek olması dışında pek bir fark olmayacak. 

Programımıza 3 Haziran Cuma günü başlayacak, 5 Haziran Pazar günü de sonlandıracağız. Nezih ilçelerimizden Darende ile başlayan Adım Adım 2023, İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Programlarımız; Akçadağ, Doğanşehir, Yeşilyurt, Battalgazi, Yazıhan, Kuluncak, Arapgir, Pütürge, Doğanyol ve Kale ilçelerinin tamamını kapsayacaktır. Programlarımıza tüm vatandaşlarımız davetlidir. 

ADIM ADIM 2023, İLÇE İLÇE ANLATMA VE AYDINLATMA PROGRAMI İLÇELERİ, GÜN VE SAATLERİ
 
3 HAZİRAN CUMA;

Darende saat: 10:30- Esnaf Kefalet Düğün Salonu

Akçadağ saat: 14:00- Belediye Sosyal Tesisleri (Başpınar mahallesi)

Doğanşehir saat:16:30- Belediye Düğün Salonu

Yeşilyurt-Battalgazi:19.00- Malatya Nikâh Sarayı 


 4 HAZİRAN CUMARTESİ; 

Yazıhan saat :  10:30- Belediye Kent Park Alanı

Kuluncak saat : 12:30- Belediye Sosyal Tesisleri

Arapgir saat     : 15:30- Samime Aydınlar Kültür Merkezi


 5 HAZİRAN PAZAR; 

Pütürge saat :   11:00- Tepehan Mesire Alanı

Doğanyol saat:  12:45- Belediye Konferans Salonu

Kale saat          : 15:30- Belediye Kongre Salonu

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN