Aksaray'da Görev Yapan Elazığlı Müdür ve Ekibinden Muhteşem Bir Proje.

Aksaray Kutlu Ortaokulu Müdürü olarak görev yapan değerli hemşerimiz eğitimci yazar ve şair Adnan Aydın ve ekibi muhteşem bir proje ile gündem oldular.

PAYLAŞ
Youtube Kanalı VİDEO
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Değerli halk ozanımız Aşık Veysel ‘in Uzun ince Bir Yoldayım Türküsüne sesleri ve yürekleriyle tekrar hayat verdiler. Hemşerimiz Adnan Aydın  öğretmen ve öğrencileriyle birlikte yaptıkları  böyle bir projenin hem öğrencileri için  hem de öğretmenler için ömürleri boyunca güzel bir anı olarak kalacağını belirtti. 8 aylık bir emeğin sonucunda böyle muhteşem bir projeye imza attıkları için ekip olarak çok gururlandıklarını belirtti.

Bu projede maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Atakan Çelik Bey’e , İlhan Bozkurt Bey’e ve değerli Kutlu Köyü halkına sonsuz teşekkür ettiklerini hemşerimiz Adnan Aydın belirtti. Bu muhteşem klibi aşağıdaki linkte izleyebilirsiniz.

Harput Sancak Haber sitemiz adına, böylesine anlamlı bir etkinlikle gündem olan değerli okul yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve bu sürece destek veren değerli velilerimizi en kalbi duygularımızla tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Bu muhteşem klibi aşağıdaki linkten de izleyebilirsiniz.
https://youtu.be/_z5AIc40XRM
 


 

Haber Merkezi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN