Açıkkapı, Alacakaya ve Arıcak İlçelerinde Temaslarda Bulundu

AK Parti Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı, Elazığ'daki ziyaretlerine devam ediyor. Son olarak Alacakaya ve Arıcak ilçelerinde çeşitli temaslarda bulunan Açıkkapı, AK Parti teşkilat üyeleri ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ifadesiyle “Durmak Yok Yola Devam” şiarıyla çalışmaya devam edeceklerini belirten Açıkkapı, Alacakaya'da AK Parti İlçe Başkanlığı'na yeni atanan Ümit Özdemir'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu ve yeni görevinde başarılar diledi. Ziyaret esnasında Elazığ'ın güzelliklerinden bahseden Açıkkapı, “Birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızın daim olmasını Rabbimden niyaz ediyorum” dedi. Açıkkapı, Alacakaya ilçesinde hemşehrileriyle bir araya gelerek her ilçenin ayrı ayrı ihtiyaç ve taleplerini yerinde tespit ederek çözüm için gayretlerinin süreceğini vurguladı.

Alacakaya'daki ziyaretin ardından Arıcak İlçe Başkanlığı'nda temaslarda bulunan Açıkkapı, Arıcak Belediye Başkanı Mehmet Yılmaz Yalçınkaya ve İlçe Başkanı Tevfik Üstündağ ile birlikte teşkilat üyeleri ve vatandaşlarla bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda ilçeye yönelik talepler ele alınarak verimli istişarelerde bulunuldu. Açıkkapı'nın, taleplerin çözümü için gerekli kurum ve kuruluşlarla temasa geçerek anında çözüm odaklı yaklaşımı, hemşehrilerinin takdirini kazandı.

Arıcak'taki temasları sırasında Açıkkapı, 1994 yılında şehit edilen Güvenlik Korucusu Mustafa Aydemir'in ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Şehit Aydemir'e Allah'tan rahmet dileyen Açıkkapı, ailesine sabır temennisinde bulundu.

Arıcak Yoğunbilek Köyü'ne de bir ziyaret gerçekleştiren Açıkkapı, köy halkıyla bir araya gelerek hemşehrilerinin taleplerini dinledi. Bu ziyaretlerin Elazığ ve bölgenin kalkınması adına önemli olduğunu vurgulayan Açıkkapı, destek ve katılım sağlayan tüm vatandaşlara teşekkür etti.

Açıkkapı ayrıca Erimli Beldesi'ni de ziyaret ederek hemşehrileriyle buluştu.

Bu ziyaretlerin sıklıkla devam edeceğini belirten Açıkkapı, Elazığ'ın birlik ve beraberliği açısından bu ziyaretlerin önemine dikkat çekerek, Elazığ için çalışmalarına aralıksız devam edeceğini söyledi.

Bakmadan Geçme