Başkan Şengönül: 'Bu zafer, milletimizin hürriyet aşkının en büyük nişanesidir'

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Turgay Şengönül, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Turgay Şengönül, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Turgay Şengönül, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102. yıl dönümünde Türk milletinin bağımsızlık mücadelesine vurgu yaparak, "Bu zafer, milletimizin hürriyet aşkının en büyük nişanesidir," dedi.

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Turgay Şengönül, mesajında; Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kazanılan Büyük Taarruz ‘un, Türk milletinin bağımsızlık ve egemenlik iradesinin sembolü olduğunu belirtti. "Bu zafer, milletimizin vatan sevgisinin ve bağımsızlık tutkusunun bir göstergesidir," diyen Şengönül, aynı zamanda şehit ve gazilerimizi de rahmetle andı.

Başkan Şengönül, mesajının devamında, Türk milletinin tarih boyunca pek çok zorlukla karşılaştığını ancak her seferinde birlik ve beraberlik ruhuyla bu zorlukları aştığını ifade etti. "30 Ağustos Zaferi, sadece geçmişin bir hatırası değil, geleceğe ışık tutan bir ilham kaynağıdır," diyerek genç nesillerin bu ruhu yaşatmasının önemine dikkat çekti.

Turgay Şengönül, mesajının sonunda tüm milletin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutlayarak, "Bu vatan, uğruna canlarını feda eden kahramanlarımızın emanetidir. Emanetimize sahip çıkacağız," sözleriyle konuşmasını sonlandırdı.

Bakmadan Geçme