Ünides Proje Yazma Eğitimi Başlıyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığının üniversite öğrenci kulüplerinin proje kapasitelerini artırmak ve Üniversite Öğrenci Toplulukları İş Birliği ve Destek Programı (ÜNİDES) kapsamında desteklenebilecek projeleri hazırlamalarına yardımcı olmak amacıyla 25 Ekim 2024 tarihinde 'Proje Yazma Eğitimi' düzenliyor.

Eğitim, üniversite öğrenci kulüplerinin temsilcilerine proje hazırlama ve yönetim süreçlerinde gerekli bilgi ve becerileri kazandırmayı hedefliyor. Katılımcılar, eğitim boyunca proje fikri geliştirme, proje döngüsü yönetimi, bütçe hazırlama ve sürdürülebilir projeler oluşturma konularında detaylı bilgi edinecek ve pratik uygulamalarla donanımlarını artıracaklar.

Eğitim, üniversite öğrenci kulüplerinin aktif temsilcilerini hedefliyor ve her kulüpten en fazla iki temsilci kabul edilecek. Kulüp temsilcilerinin üniversite öğrenci kulübü yönergesi çerçevesinde yetkilendirilmiş olmaları gerekiyor.

Ayrıca Proje Yazma Eğitimi'nde ‘Proje Geliştirme ve Planlama, Proje Döngüsü Yönetimi, Proje Bütçesi Hazırlama, Proje Başvurusu ve Uygulama Süreçleri, İzleme ve Değerlendirme' konuları ele alınacak.

Başvuru ve Katılım Şartları
‘Proje Yazma Eğitimi'nde yararlanmak isteyen öğrenci kulüpleri için başvuru ve katılım şartları ise şu şekilde:
• Eğitime katılmak isteyen öğrenci kulüpleri, 23 Ekim 2024 tarihine kadar başvuru formunu,
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSelwhVtUmb6xl1OVNA-gWJgMs25xXo3gUI7CDhtJ4sVE8cVkQ/viewform doldurarak Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı'na iletmelidir.
•Proje yazma ve uygulama konularında tecrübeli olup olmaması fark etmeksizin tüm başvurular kabul edilecektir.
•Eğitim sonrası katılımcıların, kulüplerinde proje hazırlayıp geliştirebilecek kapasiteye ulaşmaları hedeflenmektedir.
Başvuru formunu dolduran katılımcılara, başvuru sürecinin ardından Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından e-posta yoluyla dönüş yapılacak.

Bakmadan Geçme