Başkan Aslan'dan 24 Temmuz Gazeteciler Günü Kutlama Mesajı

Arslan: Elazığ Basını tarihin her döneminde bu şehrin kalkınma ve gelişme süreçlerine değer katmıştır…

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan ARSLAN, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı vesilesiyle yayınladığı mesajında, “Köklü bir basın geçmişi olan ve bu yönü ile şehrimize değer katan tüm basın mensuplarının gününü kutlar, çalışmalarında başarıla dilerim” dedi.

Basın Elazığ’ın Güçlü Yönüdür…
Başkan Arslan yayımladığı mesajında, “7 Ekim 1883 tarihinde yayın hayatına başlayan Ma'mûratü'l-azîz Vilâyet Gazetesi  ilimizin ilk gazetesidir. Bu gazetenin birikimi ile Elazığ’da basın sürekli gelişim göstererek bugüne kadar gelmiştir. İlimizin basın geçmişi şehrimizin güçlü yönü olarak ilimizin her alanda kalkınma ve gelişmesine değer katmaktadır.

Objektif, doğru, güncel, hukuka ve etik değerlere uygun, kişi hak ve hürriyetlerine saygılı ve kamu yararını gözeten bir anlayışla kamuoyunun bilgi edinmesini sağlayan, haber alma ve yayma özgürlüğünün en etkili aracı olan basınımız aynı zamanda demokratik sistemin vazgeçilmez unsurlarından birisidir.

İçinde bulunduğumuz iletişim çağında yazılı, işitsel ve görsel basın kuruluşları yerel, ulusal, bölgesel ve küresel ölçekteki gelişmeler hakkında toplumu bilgilendirmenin yanı sıra vatandaş ile devlet arasındaki iletişimin sağlanması konusunda da önemli bir sorumluluk üstlenmektedir.
Bu vesileyle; görevlerini yaparken hayatını kaybeden basın çalışanlarını rahmetle anıyor, kamuoyunun bilgi alma ihtiyacını karşılayabilmek için mesai mefhumu gözetmeden, her türlü zor şartlar altında, özverili bir şekilde görevlerini ifa eden tüm basın mensuplarımızın içtenlikle ‘24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

ELAZIĞ TİCARET VE SANAYİ ODASI

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN