Başkan Dağ'dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, 30 Ağustos Zafer Bayramı Vesilesiyle Bir Kutlama Mesajı Yayımladı.

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ,  30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, Türk milletinin bağımsızlık mücadelesinin zaferle taçlandığını vurguladı. Başkan Dağ, Milli birliğin önemine dikkat çekerek, bu kutlu günün genç nesillere aktarılmasını dile getirdi.  Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde 30 Ağustos 1922'de kazanılan büyük zafer, milletimizin iradesinin ve azminin en güzel ifadesidir. Bu özel günde, birlik ve beraberlik duygularımızı en üst seviyede hissediyoruz.

Başkan Zeki Dağ,  30 Ağustos Zaferi’nin sadece geçmişin bir zaferi olarak değil, geleceğe yön veren bir ilham kaynağı olarak da değerlendirilmesi gerektiğini ifade etti. Genç nesillerin bu zaferin anlamını ve önemini kavrayarak büyümeleri gerektiğini dile getiren Başka Dağ, “Gelecek nesillerimize bu tarihi zaferi en iyi şekilde anlatmalı, onları milli ve manevi değerlerimize bağlı bireyler olarak yetiştirmeliyiz. 

Bu duygu ve düşüncelerle başta Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaşlarını, tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı, minnet ve şükranla anıyorum.  Anadolu Basın Birliğin Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Malatyalı hemşerilerimin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum dedi.

Zeki DAĞ
Anadolu Basın Birliği 
Malatya Şube Başkanı

Bakmadan Geçme