Başkan Dilek'den 29 Ekim mesajı

Elazığ Mobilyacılar Derneği(EMOSDER)Başkanı M.Fethi Dilek, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 98. Yıl dönümü nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Elazığ Mobilyacılar Derneği(EMOSDER)Başkanı M.Fethi Dilek; 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle yayımladığı kutlama mesajında, 29 Ekimin Türk milletinin şanlı tarihinde çok önemli bir dönüm noktası olduğunu belirtti.

Başkan Dilek mesajında "Bundan tam 98 yıl önce İstiklal Savaşımızı zafere taşıyarak, cumhuriyetimize can veren ruh bugün de dimdik ayaktadır. 29 Ekim Türk milletinin şanlı tarihinde çok önemli bir dönüm noktası. Kahramanlıklarla dolu milletimizin şanlı tarihi, 29 Ekim 1923'te Cumhuriyet’le taçlandırılmıştır. Türk Milletinin bağımsızlığından ve hürriyetinden asla taviz vermeyeceği, çağdaş dünyada hak ettiği yeri alma kararlılığı Cumhuriyetin kurulması ile anlam bulmuştur. Cumhuriyetimizin her alanda gelişmesi ve geçmişten bu yana gelen bütün değerleriyle ilelebet var olması ortak sorumluluğumuzdur.

Bu vesile ile Cumhuriyetimizin 98. kuruluş yıldönümünü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını tebrik eder, Cumhuriyetimizin kuruluşuna önderlik eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü ve silah arkadaşları ile bütün şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyorum." dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN