Başkan Er Arapgir İlçesini Ziyaret Etti

Arapgir İlçesini Ziyaret Eden Başkan Er, 'Arapgir'de Güzel İşlere İmza Atacağız'

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er ve beraberindekiler ilçe ziyaretleri kapsamında Arapgir Kaymakamlığı, Arapgir Belediyesi, Arapgir Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanlığı’nda temaslarda bulunduktan sonra AK Parti Arapgir İlçe Teşkilatının 8. Olağan Kongresine katılım sağladı. Başkan Er kongre sonrasında Arapgir Esnaf ve Sanatkârlar Odası ile Esnaf ve Kefalet Kooperatifi’ni ziyaret etti. 

İlk olarak Arapgir Kaymakamlığı’nı ziyaret eden Başkan Er, Arapgir Kaymakamı Fikri Badioğlu ile ilçede yapılan ve yapılacak olan projelerle ilgili değerlendirmelerde bulundu. 

Daha sonra Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu’nu ziyaret eden Başkan Er, Büyükşehir Belediyesi olarak Arapgir ilçesine yapılan ve planlanan çalışmalarla alakalı istişarelerde bulundu. Başkan Er, birlik ve beraberlik içerisinde Malatya'nın her noktasına hizmet götürdüklerini söylerek, “Malatya’nın her ilçesi olduğu gibi Arapgir ilçesi de çok önemli bir yerdir. Tarihi, kültürü, coğrafi konumu olarak da önemli bir konumdadır. Bizler de Büyükşehir Belediyesi olarak ilçemize gerçekleştireceğimiz hizmetlerle güzel işlere imza atacağız. Malatya'mızda hemşerilerimizin refahı için var gücümüzle çalışıyoruz. Çalışmalarımızda en büyük destekçimiz her zaman olduğu gibi güler yüzleriyle, samimiyetleriyle bizleri karşılayan hemşerilerimiz oluyor. Arapgir Belediye Başkanımız Haluk Cömertoğlu ile uyumlu bir çalışma içerisindeyiz. İlçemizde devam eden çalışmalarla birlikte yapacağımız işlerin değerlendirmesini birlikte yapıyoruz” dedi. 

Cömertoğlu, “İlçemize Güzel Hizmetler Gelecektir”
Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu ise Başkan Er’in ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Sami Er’in belediyemize gerçekleştirmiş olduğu ziyaretten onur duyduk. Biz Arapgir Belediyesi olarak Büyükşehir Belediyemizle koordineli bir şekilde çalışmalar yürütüyoruz. Sağ olsun Sami Başkanımıza hangi talebimizi ilettiysek, yakinen ilgilendiler. İnanıyorum ki bu dönemde ilçemize güzel hizmetler gelecektir” dedi. 

Belediye ziyareti sonrasında Arapgir MHP İlçe Teşkilatını da ziyaret eden Başkan Er,  MHP Arapgir İlçe Başkanı Cengiz Koca ve yönetim kurulu üyeleri ile görüştü. Cumhur ittifakı olarak ülkenin ve Malatya’nın her noktasında durmadan, yorulmadan çalışacaklarını belirten Başkan Er, gerek Malatya’ya gerekse de Arapgir’e güzel yarınlar inşa edeceklerini ifade etti. 

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Arapgir ziyareti kapsamında AK Parti Arapgir 8. Olağan İlçe Kongresi’ne katıldı. Başkan Er, AK Parti Arapgir İlçe Başkanlığına seçilen Ali Fikri Konukçu ve yönetim kurulu üyelerini tebrik etti. 

Arapgir İlçe ziyaretinde Başkan Er, Arapgir’deki esnafların durumları hakkında bilgiler almak için Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Şenol Sekizsu ile Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Necip Urla ile de bir süre görüştü.  
 

Bakmadan Geçme