Başkan KARAKUŞ Karakoçan İlçesinde Bir Dizi Temaslarda Bulundu

Yeniden Refah Partisi İl Teşkilatı temaslarda bulunmak üzere Karakoçan İlçesi'nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Editör

Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanı Av.Erhun Karakuş halk ve esnaf ziyaretlerini yapmak için Karakoçan ilçesinde bir dizi temaslarda bulundu.

Esnaf ziyaretleri kapsamında il başkanı Av.Erhun Karakuş ile il teşkilatı birlikte birçok esnaf ile bir araya geldi.

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanı Av.Erhun Karakuş 54. Hükümette olduğu gibi milyonların alım gücünü refah seviyesini yeniden arttıracaklarını belirterek; "Yeniden Refah Partisi İl teşkilatı olarak, Karakoçan ilçemizi ziyaret edip esnaf ve vatandaşlarla buluştuk ilçede yaptığımız saha çalışmalarında, bizler aynen 54. Hükümetteki milli görüş, bolluk ve bereketini yeniden bu millete yaşatmak üzere aynı zihniyetle, aynı aşkla yola çıktığımızı, borç, faiz, zam, vergi ekonomisinden, üretim, istihdam, ihracat ekonomisine geçeceğimizi, dar gelirli milyonların alım gücünü refah seviyesini, aynen 54. Hükümette olduğu gibi yeniden arttıracağımızı, çiftçi ve köylünün mahsullerine en yüksek taban fiyatlarıyla, en büyük teşviklerle yine aynen 54. Hükümette milli görüşün yaptığı gibi milletin yüzünü güldüreceğimizi ifade ediyoruz."dedi.  

"ÖNCE MİLLET"

‘Önce Millet’ diyerek, milleti bu sıkıntıdan, bu felaketten kurtarmak için gece gündüz koştuklarını aktaran Başkan Erkuş;  "Yine istihdam ve ihracat hamlesiyle de milyonluk genç işsizler ordumuzu iş, istihdam ve aş imkânı sağlamak üzere adım atacağımızı ifade ediyoruz. Bu adımları atmak için gereken kaynağı da borçlanmadan, zam yapmadan, ilave vergi oluşturmadan, milli kaynak paketleri kitabımızda ifade ettiğimiz adımları atarak borçsuz, zamsız, vergisiz bir şekilde bu kaynağı ortaya koyup, bu kaynakla da ‘Önce Millet’ diyerek, milletimizi bu sıkıntıdan, bu felaketten kurtarmak için gece gündüz koşuyoruz. İnşallah cenabı Allah bu çalışmalarımızı, kurtuluşa vesile kılar. ‘Önce Millet’ anlayışıyla, aynen geçmişte milli görüşün yaptığı gibi yeniden gelip ‘Önce Millet’ anlayışıyla milletimizi maddi ve manevi sıkıntılarından kurtarmayı cenabı Allah inşallah bizlere nasip eder."ifadelerinı kullandı.

Av.Erhun KARAKUŞ

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı

Bülten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN