Editör Haberleri

Editör Haberleri

Editör haberleri, haber editörü Editör tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Elazığ'da Vefat Edenlerin Listesi

Elazığ Belediyesi Mezarlık Müdürlüğünden Alınan Bilgiye Göre Elazığ'da Bu Gün 11 Kişi Vefat Etti.

Kafalar Karışık

Yeni düzenlemeyle birlikte kafe ve restoran işletmeleri, müşterilere fiyatları daha şeffaf bir şekilde sunabilmek için giriş kapılarında ve masalarda fiyat listesi bulundurma zorunluluğu getiril

Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın, Emeklileri Yalnız Bırakmadı

Bağımsız Emekliler Sendikası Elazığ Şubesi, emeklilere yapılan düşük zamları protesto etti. Elazığ Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın’da yapılan protesto gösterisine katılarak emeklilere destek olarak onlar için hazırladığı projeleri anlattı.

Ekmeğe Zam Geldi

Başkan Güder, Pazar Esnafını Ziyaret Etti

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, ilçede kurulan semt pazarlarında esnafları ziyaret etti. Esnafa hayırlı işler dileyen Başkan Güder, esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek talepleri dinledi.

Emaneti Geri Alma Zamanı

Fırat Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. Bedri Özer, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler seçimlerinde MHP’den Elazığ Belediye Başkanı Aday Adayı olduğunu açıkladı.

Başkan GÜRKAN: Sivas, Kayseri ve Ankara Yoluna Ulaşabilecek Bir Erişim Aksı Ortaya Çıkarttık

Yeşilçam Caddesi’ni ve Güldal Akşit Bulvarı’nı Kuzey Kuşak Yolu’na bağlayacak olan yol çalışmalarını inceleyen Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, çalışmalar tamamlandığında, trafikte zaman tasarrufu anlamında önemli bir görevin yerine getirileceğini söyledi.

Johnson Health Tech Türkiye’de % Büyüdü

Johnson Health Tech globalde 1,500 milyar USD ciroya koşarken 2023’te Türkiye’de % büyüdü.

Büyükşehir Belediyesinden Yeni İş Makinası Alımı

Büyükşehir Belediyesinin Araç Filosu Her Geçen Gün Güçleniyor

Zeynep Nil Menekse Avrupa Şampiyonasın’ da Mücadele Edecek

Taekwondo Yıldızlar Avrupa şampiyonası milli takım seçmesinde; Malatyalı tekvandocu; Zeynep Nil Menekşe şampiyon olarak 19-21 tarihleri arasında Sırbistan’ın başkenti Belgrad da yapılacak olan yıldızlar Avrupa şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

Büyükşehir Belediyesi Araç Filosunu Güçlendirmeye Devam Ediyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi araç filosunu güçlendirmeye ve yenilemeye devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi, düzenlenen ‘Araç Teslim Programı’ ile 19 araç, gereç ve iş makinasını araç filosuna ekledi.

Başkan Gürkan Özel Halk Otobüsü Esnafı İle Bir Araya Geldi

Özel Halk Otobüsü İşletmesi Esnafları İle Bir Araya Gelen Başkan Gürkan, “Büyükşehir Belediyesi Olarak Her Zaman Esnafımızın Yanındayız”

Yeni Polis Kantininin Yapımı Tamamlandı

Malatya Büyükşehir Belediyesi ve İl Emniyet Müdürlüğü arasında geçtiğimiz yıl imzalanan protokol kapsamında yapımına başlanan Polis Kantininde çalışmalar tamamlandı.

Akgün Ailesinin Acı Günü

Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği Genel Başkanı Metin Akgün’ün Annesi Emekli Öğretmen Hayriye Akgün Vefat Etti.

Muhtarlarla Deprem Sonrası Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Malatya’daki Muhtarlarla Bir Araya Gelen Başkan Gürkan; “Dere Yatağı, Fay Hattı Üzeri ve Zemin Sıvılaşması Olan Bölgelere Kesinlikle İmar İzni Verilmeyecek”

Başkan Güder Alevi Dedeleriyle Muharrem İftarında Bir Araya Geldi

Muharrem ayı dolayısıyla alevi dedeleriyle bir araya gelen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. Bizler susmayacağız. Zalimin karşısında dik duracağız.” dedi.

Toplam 634 haber.