Başkan Gürkan, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı

Başkan Gürkan Başımızın Tacı Yaşlılarımızın Hayatını Kolaylaştırmak İçin Çalışıyoruz

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü nedeniyle bir mesaj yayınlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, yaşlılara hak ettikleri değerin verilmesi gerektiğini belirterek, şunları söyledi: 

"Bizler yaşlılarımızı bir yük olarak değil, geçmişimiz ile bugünümüz arasında köprü kuran en değerli varlıklarımız olarak değerlendiriyoruz.  Unutmamalıyız ki, kendi varlığımız ve çocuklarımızın geleceği ne kadar önemliyse, yaşlılarımız da bizim için o kadar önemlidir. Onların geniş ufukları, tecrübeyle kesinlik kazanmış bilgi ve birikimleri, her zaman yararlanmamız gereken, geçmişe ve bugüne olduğu kadar geleceğe de ışık tutan birer kaynaktır.

Bugün Dünya Yaşlılar Günü olarak kutlanıyor olabilir, ancak unutmayalım ki günlerini kutladığımız yaşlılarımız da dünün gençleri idiler. Memleketimizin ekonomisine katkı sağlayan insanlardı. Çocukları yetiştiren ana ve babalardır. Ana babalara hak ettikleri izzet ve ikramı, sevgi ve saygıyı göstermek mecburiyetimizin olduğunu gençlerimize hatırlatmak amacıyla bu günü kutluyoruz.

Bu anlayışa sahip olan devletimiz tarafından en değerli varlıklarımız olan yaşlılarımızın hayatını kolaylaştırmak amacıyla çok ciddi çalışmalar yapılmış, yapılmaya devam edilmektedir.

Yerel yönetim olarak bizler de başımızın tacı yaşlılarımızın hayatını kolaylaştırmak, onların toplumumuzun vazgeçilmez bir nüvesi olduğunu göstermek amacıyla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Vefa Konağımız tarafından özellikle 65 yaş üstü vatandaşlarımızın her türlü ihtiyaçlarını karşılamak için gayret gösteriyoruz. Düzenlediğimiz çeşitli etkinlikler ve geziler ile yaşlılarımızı hoşnut etmeye devam ediyoruz.

Bugün vesilesiyle başımızın tacı yaşlılarımızın günlerini kutluyor, uzun ve sağlıklı ömürler diliyorum." 


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN