Başkan Gürkan Malatya Platformu Temsilcileriyle Bir Araya Geldi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Malatya Platformu Genel Başkan Vekili Mehmet Coşkun ile birlikte ilçe ve Mahalle Temsilcilerini kabul ederek bir süre görüştü.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Coşkun: Malatya’ya çok büyük hizmetler yapmaktasınız
Malatya Platformu Genel Başkan Vekili Mehmet Coşkun: 5 yıl önce kurulan Malatya Platformu’nu daha aktif hale getirdik Malatya’da. Bütün mahallelerimizde ve ilçelerimizde başkanlarımızı atıyoruz. Başkanlarımız da en az 20 kişi olmak üzere kendi ekiplerini oluşturuyorlar.  Başkanlarımız kendi bölgelerindeki, mahallelerindeki sorunları muhtarlarımızla birlikte yerinde tespit ederek çözümler ve çareler bulmaya çalışıyorlar. Bizler çalışmalarınızı yakından takip ediyoruz. Malatya’ya çok büyük hizmetler yapmaktasınız. Bu çalışmaları takdirle karşılıyoruz. Malatya Platformu olarak her zaman yanınızdayız. Sizlerin öneri ve tavsiyeleriniz bizim için önemli” şeklinde konuştu. 
Gürkan: Sivil Toplum Kuruluşları sahadaki gözümüz, kulağımız

Malatya Platformu temsilcilerini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Gürkan ise yaptığı konuşmada, “Yapmış olduğunuz çalışmalarla ilgili olarak bilgiler aktardınız. Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri olarak bizlerin sahadaki gözümüz ve kulağımızsınız. Sahada görmüş olduğunuz eksik ve aksaklıklar ile yapılan güzel işlerin anlatılması noktasında gönüllü olarak çalışmaktasınız. Malatya Platformu geniş bir yapıya sahip bundan dolayı da sahada yapılan iş ve işlemlerin hem tanıtılması noktasında hem de eksikliklerin giderilmesi ve ilgililere iletilmesi noktasında önemli bir görev ifa etmektesiniz. Sizleri bu görevlerinizden dolayı kutluyorum. Bundan sonrada bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunuruz. Ziyaretinizden dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.  

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN