Başkan Kızıldaş Muhtarla Bir Araya Geldi

Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, Arguvan Maski Şube Şefi Gazi Uşen, Arguvan Yol Alt Yapı Ekip Şefi Lütfü Arpacı ve Muhtarlar Derneği Başkanı Ekrem Aslan Turnam İlgezdi Kültür Kompleksinde muhtarlarla bir araya geldiler.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, Arguvan Maski Şube Şefi Gazi Uşen, Arguvan Yol Alt Yapı Ekip Şefi Lütfü  Arpacı ve Muhtarlar Derneği  Başkanı Ekrem Aslan Turnam İlgezdi Kültür Kompleksinde muhtarlarla bir araya geldiler. 
İlçede yapılan çalışma ve hizmetlerin yanı sıra yeni yapılacak olan çalışmalar hakkında yetkililerden detaylı bilgi alındı. Muhtarların talep ve istekleri dinlendi. Çözümü noktasında fikir alışverişinde bulunuldu. 
Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş; Malatya Büyükşehir Belediyemiz ve Arguvan Belediyemiz tüm mahallelerimize en iyi hizmeti götürmek, mahallelerimizdeki sorunlara çözüm bulmak, vatandaşlarımızın yaşam standartlarını iyi ve kaliteli hale getirmek için iki şefimizle de uyum içerisinde çalışıyoruz. 7/24 yapılması gereken bir iş olduğunda bizi hiç mağdur etmediler.”.  
Kızıldaş konuşmasına şöyle devam etti; “Karşılıklı koordinasyon içerisinde Malatya Büyükşehir Belediyemizden en iyi hizmeti almak ve ilçemize getirmek için çabalamaya devam edeceğiz. Ben Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan’a parti ve ilçe ayrımı yapmadığı için ayrıca teşekkür ediyorum”.
Arguvan Maski Şube Şefi Gazi Uşen; Biz Malatya Büyükşehir Belediyemiz ve ilçe belediyemiz ile uyum içerisinde çalışıyoruz. Herhangi bir sorun halinde birbirimize yardım ederek, her konuda destek oluyoruz. Siyasi görüşlerimiz farklı olsa da sunmuş olduğumuz hizmette farklılık yoktur. Arguvan için daha iyi ne yapabiliriz, bunun için çalışıyoruz. Tek amacımız mahallelerimize hizmet” şeklinde konuştu. 
Arguvan Yol Alt Yapı Ekip Şefi Lütfü  Arpacı “Asfaltlama ve yama ekibimizle oldukça hızlı bir şekilde çalışmalarını tamamlıyorlar. Malatya Büyükşehir Belediyemizin ve Arguvan Belediyemizin oluşturduğu ekiplerle tüm mahallelerimizdeki eksikleri tamamlayacağız. Asfaltlama, yama, kumlama, yol genişletme ve düzenleme işlemlerimiz devam edecektir” dedi.
Bülten

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN