Başkan Özçelik 'Doğu' Yönünü Şaşırdı…

Milliyetçi Cumhuriyet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özçelik de, Perinçek'e suç duyurusunda bulunarak, tepki gösterdi.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’in, 30 Ağustos kapsamında gerçekleştirdiği “Türkiye Nereye Gidiyor?” söyleşisinde Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed ile ilgili ifadeleri, tepki toplayan açıklamalarıyla ilgili, Milliyetçi Cumhuriyet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özçelik de, Perinçek’e suç duyurusunda bulunarak, tepki gösterdi.

Milliyetçi Cumhuriyet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özçelik yaptığı açıklamada: “Doğu Perinçek siyasete girdiği günden beridir partisi seçimlerde %0’larda dolaşan kendisini ve kimlerin yanında desteğiyle bütün kamuoyunda bilinen ve gündeme gelmek için her şeyi yapan Perinçek: bizler 18 alemin efendisinin adını ağzımıza alırken salavat getiren bir milletin mensubuyuz. Tek cümlesiyle İstanbul’u fetheden bir ecdadın torunlarıyız. Sen yönünü şaşırmış, şuurunu kaybetmişsin. Hangi imparator, hangi firavun onunla kıyaslanabildi ki sen onunla kendini kıyaslayabiliyorsun? Oradaki şakşakçılar arasından bir tane bile adam yokmuş ki o cümleler söylenirken sizler alkışladınız.” Dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN