Başkan Samanlı'dan İl Emniyet Müdürünü Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı ve yönetim kurulu üyeleri, İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren'i makamında ziyaret etti.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı ve yönetim kurulu üyeleri, İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren’i makamında ziyaret etti.
Yaptıkları ziyarete ilişkin açıklamalar yapan Samanlı; “Ercan Müdürümüz Malatya’mızın en değerli müdürlerinin başında gelmektedir. Son zamanlarda yaptıkları çalışmalar ile şehrin sokak aralarında bile kuş uçurmayan ve tüm olaylara ivedi ile intikal eden müdürümüz, düzen bozuculara aman vermemiştir.” dedi. Başkan Samanlı’nın ziyaretlerine ilişkin yaptığı açıklamalar şöyle;

MUKTEDİR VE MUVAFFAKİYETLİ BİR MÜDÜR

“ Bugün Malatya’nın huzurunu tahsis için gecesini gündüzüne katan kıymetli İl Emniyet Müdürümüz Ercan Dağdeviren’i ziyaret ettik. Malatya’ya emeği oldukça büyük olan ve tüm teşkilatını sadece bu şehrin daha münezzeh olması için seferber eden bir müdür. Tüm sınırları zorlayan bir çalışma içinde olduğunu geldiği günden beri gözlemliyoruz.

Şehrin özellikle Pandemi dönemindeki düzenini oldukça yoğun mesailer ile tahsis eden kıymetli emniyet teşkilatımız, bu kez de vuku bulan bazı vakalardan ötürü gecesini gündüzüne katıyor. Son günlerde sokaklarda çıkarılmaya çalışan tüm kaos girişimlerini durduran ve her sokağın başında sabahlara kadar nöbet tutan kolluk güçlerimize müteşekkiriz. Bu şehrin suskun ve huzur dolu bir tabiatı var, bunu bozmaya yeltenen kim olursa olsun; karşısında böylesi güçlü bir teşkilatı her an her koşulda bulacaktır. En önemli etken bence bu denli muktedir ve muvaffakiyetli bir müdürün, emniyet teşkilatının başında olmasıdır. 

MÜDÜRÜMÜZ, DÜZEN BOZUCULARA AMAN VERMEMİŞTİR

Ercan Müdürümüz Malatya’mızın en değerli müdürlerinin başında gelmektedir. Son zamanlarda yaptıkları çalışmalar ile şehrin sokak aralarında bile kuş uçurmayan ve tüm olaylara ivedi ile intikal eden müdürümüz, düzen bozuculara aman vermemiştir. Bununla da kalmamış tüm olayların faillerini derhal tespit edip gereken müdahalede bulunmuştur. Çok kısa bir süre olmasına rağmen faili meçhul tek bir vaka dahi bırakmamıştır.

Kendisine şehrimiz için verdiği tüm emeklerden ve yaptığı tüm çalışmalardan ötürü teşekkür ettiğimiz Ercan Dağdeviren’e; hakkaniyetle icra ettiği görevinde başarı dileklerimizi ilettik. Her zaman yanında olduğumuzu bildirdik. Kıymetli müdürümüzün, şehrimize hizmetlerinin daimi ve benzersiz olması temennisiyle.”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN