Başkan Şerifoğulları, Esnaflarla Bir Araya Geldi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, yıkımı gerçekleştirilen eski Ticaret ve Sanayi Odası hizmet binası alanında incelemelerde bulundu. Başkan Şerifoğulları, esnaflarla da bir araya geldi.

2023 yılında meydana gelen ve Elazığ’ın da aralarında bulunduğu 11 ili etkileyen 6 Şubat depremlerinde hasar alan eski Ticaret ve Sanayi Odası hizmet binasının yıkımı, Elazığ İl Özel İdaresi tarafından yaptırılan çalışma ile tamamlandı. Yıkım çalışmalarının ardından bölgedeki ticaret aksının yeniden güçlendirilmesi adına Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları devreye girdi.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, ESNAFLARIN YANINDA OLMAYA DEVAM EDİYOR

İnsanı merkeze alan çözüm odaklı belediyecilik anlayışını sürdüren ve göreve geldiği günden itibaren Elazığ esnafına desteklerini sürdürerek yanında olan Elazığ Belediye Başkanı Şerifoğulları; Ticaret ve Sanayi Odası'ndan devralma sürecinin devam ettiği, yıkımı gerçekleştirilen eski Ticaret ve Sanayi Odası hizmet binası alanında incelemelerde bulundu. Alanın devri konusunda süreç devam ederken, sürecin tamamlanmasıyla birlikte Elazığ Belediyesi tarafından alan içinde yıkılan iş yerleri ile birlikte yeni ticari alanlar oluşturulacak. Çalışmaların hızlı bir şekilde tamamlanmasının ardından yeni ticari alanlar, esnafların hizmetine sunulacak.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, ESNAF VE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

Bu kapsamda Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan ve Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Esnaf Odası Başkanı Mitat Ulaş ile birlikte, Belediye Çarşısı’nda faaliyet gösteren esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Esnaf ve vatandaşlar, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek destekleri ve çalışmaları için Başkan Şerifoğulları’na teşekkür etti.

 “BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAYIN ŞERİFOĞULLARI’NA TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Elazığ Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Esnaf Odası Başkanı Mitat Ulaş; “Bugün Elazığ Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları Belediye Çarşımız için sürprizini açıklayıp desteklerini ifade etti. Bizler de inşallah çarşımızın yeniden hayata geçmesi adına çabamızı ortaya koyacağız. Sayın Belediye Başkanımıza, göreve geldiği günden itibaren esnaflarımıza verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

“ELAZIĞ BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAYIN ŞERİFOĞULLARI, BİZ ESNAFLARIN HEP YANINDA VE DESTEK OLUYOR”

Belediye Çarşısı Çarşı Başkanı Ahmet Çelik ise “Bugün çarşımızı ziyaret eden ve esnaflara desteklerini sürdüren Elazığ Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları ve Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın İdris Alan’a çok teşekkür ediyoruz. Yıkılan binanın yeniden yapılacak olmasından dolayı da Sayın Belediye Başkanımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz. Elazığ Belediye Başkanımız Sayın Şerifoğulları biz, esnafların hep yanında ve destek oluyor.” ifadesinde bulundu.

“İYİ Kİ ŞAHİN BAŞKANIMIZ VAR”

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan da “Belediye İş Merkezi esnaflarımızın depremin ardından yaşadığı sıkıntılarla ilgili Elazığ Belediye Başkanımız Sayın Şahin Şerifoğulları ile sürekli istişare halindeydik. Bugün de Belediye Çarşısı'ndaki esnaflarımızı ziyaret ettik. Kendilerine odamız ve şahsım adına çok çok teşekkür ediyorum. Sayın Başkanımız Şahin Şerifoğulları elini değil gövdesini taşın altına koydu. İyi ki Şahin Başkanımız var.” diye konuştu.

Bakmadan Geçme