Başkan Şerifoğulları'ndan İlçelere Ziyaret

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Palu, Kovancılar, Karakoçan ve Sivrice ilçelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ‘gönül belediyeciliği’ ilkesiyle vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Şerifoğulları ziyaretleri kapsamında ilçelere bir dizi ziyaretlerde bulunarak esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Şerifoğulları ilk olarak Palu İlçe Belediye Başkanı Bekir Yıldırım, AK Parti Palu İlçe Başkanı Hasbi Erginöz ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. Adım adım ilçeyi gezen Başkan Şerifoğulları, Şeyh Ali Septi Palevi Hazretleri’nin türbesi ile alimlerin kabirlerini ziyaret ederek dua etti.

Başkan Şerifoğulları, daha sonra Kovancılar ilçesine geçerek İlçe Belediye Başkanı Hacı Akpınar ve AK Parti Kovancılar İlçe Başkanı Selami Sarıpolat ile birlikte esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.

Başkan Şerifoğulları, Kovancılar ilçe ziyaretinin ardından Karakoçan ilçesine geçti. Karakoçan Belediye Başkanı Ayhan Akbaba ile birlikte esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek sohbet eden Başkan Şerifoğulları, son olarak Sivrice ilçesine geçti. Yapımı devam eden deprem konutlarında incelemelerde bulunan Başkan Şerifoğulları, esnaf ve vatandaşlarla da bir araya geldi.

Ziyaretleri sırasında 7’den 70’e vatandaşlardan yoğun ilgi gören Başkan Şerifoğulları, dayanışmanın önemine dikkat çekerek, “İnsanımızı merkeze alarak, her bir hemşehrimiz için daha kaliteli yaşam hedefiyle sunduğumuz hizmetlerle, bu şehirde yaşayan her bir kardeşimizin hayatını kolaylaştırmaya, artılar eklemeye devam ediyoruz. Elazığ ilçeleri, beldeleri ve köyleriyle bir bütündür. Elazığ Belediyesi olarak her zaman ilçe ve belde belediyelerimizin yanındayız. Birlik ve beraberlik içerisinde bu güzel şehri daha güçlü yarınlara hazırlıyoruz. Attığımız ve atacağımız adımlarla daha güzel çalışmaları bu şehre kazandırmaya devam edeceğiz. Belediyecilik hizmetleri gönül işidir. AK Parti belediyecilik anlayışının temelinde de gönül birliği yatar. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim etsin.” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN