• Haberler
  • Elazığ
  • Başkan Şerifoğulları, Rızaiye Mahallesi'nde Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Başkan Şerifoğulları, Rızaiye Mahallesi'nde Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Hizmet, eser ve gönül belediyeciliği ilkesiyle gerçek belediyecilik anlayışını sürdüren Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Rızaiye Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya gelerek taleplerini dinledi.

Bir yandan Elazığ’a kazandırmaya devam edeceği kalıcı eserler noktasında saha incelemelerini sürdüren Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, bir yandan da şehri karış karış gezerek vatandaşlarla bir araya gelmeyi sürdürüyor.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI, ESNAF VE VATANDAŞLARIN TALEPLERİNİ DİNLEDİ

Bu kapsamda cuma namazını Kubbeli Cami'de eda eden Başkan Şerifoğulları, İzzetpaşa Mahallesi’nde faaliyet gösteren esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Şahin Şerifoğulları daha sonra, Rızaiye Mahalle Muhtarlığı’nı ziyaret etti. Elazığ Lokantacılar ve Tatlıcılar Odası Başkanı Zülfü Tarhan ve Elazığ Belediyesi Birim Müdürlerinin de eşlik ettiği Elazığ Belediye Başkanı Şerifoğulları, ilk olarak Rızaiye Mahalle Muhtarı Hayrettin Tanyıldızı ile görüştü ve mahallede tamamlanan, devam eden çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulundu.  Muhtar Tanyıldızı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederken, Başkan Şahin Şerifoğulları esnaf ve vatandaşlarla da bir araya gelerek taleplerini dinledi. Esnaf ve vatandaşlar, Belediye Başkanı Şerifoğulları’na ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür etti.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI; “EL ELE, GÖNÜL GÖNÜLE VEREREK ELAZIĞ’I HİZMET VE ESERLERLE DONATMAYA DEVAM EDİYORUZ”

İnsanı merkeze alan çözüm odaklı belediyecilik anlayışıyla Elazığ’a hizmet etmeye devam ettiklerini dile getiren Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları; “Aziz şehrimiz Elazığ’ımız için amacımız katılımcı, kaliteli, memnuniyet esaslı yönetimle, aziz şehrimizi geleceğe hazırlamaya devam etmektir. Bu kapsamda bir yandan mahalle ayrımı gözetmeden şehrimizin her köşesine eser ve hizmetlerimizi götürürken, bir yandan da kıymetli hemşehrilerimizle buluşmaya devam ediyoruz. Bugün de hemşehrilerimizle bir arada olmanın mutluluğunu yaşadık. Eser, hizmet ve gönül belediyeciliği ilkesi doğrultusunda kıymetli hemşehrilerimizle birlikte omuz omuza vererek aziz şehrimizin gelişimini, kalkınmasını ve büyümesini sürdürüyoruz. En büyük gücümüz, hemşehrilerimizin bizlere verdiği destek. El ele, gönül gönüle vererek Elazığ’ı hizmet ve eserlerle donatmaya devam ediyoruz.” dedi.

Bakmadan Geçme