Başkan Şerifoğulları Şehir Genelindeki Çalışmaları Yerinde İnceledi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Elazığ Belediyesi tarafından şehir genelinde yapımı devam eden yol çalışmalarını yerinde inceleyerek, bilgi aldı.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

ŞEHRİN TRAFİK YOĞUNLUĞU RAHATLAYACAK

Başkan Şahin Şerifoğulları ilk olarak Çayda Çıra-Şahinkaya Mahalleleri bağlantı yolunda incelemelerde bulundu. Şehrin trafik yoğunluğunu rahatlatacak olan 25 metre genişliğinde, 1.800 metre uzunluğundaki, 3 gidiş, 3 geliş toplam 6 şeritten oluşan Şahinkaya-Çaydaçıra Bağlantı Yolunda çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Şerifoğulları ardından Necmettin Erbakan Bulvarında devam eden yol genişletme ve kavşak düzenleme çalışmalarını inceledi.

Başkan Şerifoğulları incelemelerinin son durağında ise Kırklar Mahalle Muhtarı Necati Doğan ile birlikte Korgeneral Osman Erbaş Bulvarı 2. Etabı ile Ulukent Mahallesi Tahir Şaşmaz Caddesinde devam eden çalışmalara ilişkin incelemelerde bulundu.

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları çalışmaları kapsamında daha sonra Ulukent Mahalle Muhtarı Ayhan Atlan ile birlikte Kırklar, Sanayi, Salıbaba mahallelerinden geçen kanal çevresinde incelemelerde bulundu.

Yürütülen çalışmalarla üstü kapatılan 3 kilometrelik kanal çevresinde devam eden yol ve rekreasyon çalışmalarına ilişkin bilgi alan Başkan Şerifoğulları, çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte şehrin doğu mahalleleri için yepyeni bir cazibe merkezi oluşturulacağını söyledi.

İncelemeleri sırasında çocuklarla da bir araya gelen Başkan Şerifoğulları,  çocukların gösterdiği yoğun ilgiye kayıtsız kalmayarak, hediyeleriyle minikleri sevindirdi. Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, “Elazığ’ımızı güzelleştirmek için çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Şehir genelinde gerek yapmış olduğumuz tespitler gerek vatandaşlardan gelen talepler doğrulusunda yoğun bir çalışma yürütüyoruz. Daha kaliteli ve daha yaşanabilir bir şehir için yol, kaldırım ve yeşil alan çalışmalarıyla şehrimizi geleceğe hazırlıyoruz.” dedi.

Yıllardır çözüm beklenen kanal sorununun çözüme taşınmasından büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden vatandaşlar, çalışmalar nedeniyle Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na teşekkür ettiler.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN