Başkan Şerifoğulları: 'Yeni Taziyeevini Hizmete Sunduk'

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, il genelinde Belediye tarafından yapımı devam eden projelerin çalışmalarını yerinde görmek ve gelinen aşamaya ilişkin bilgi almak üzere bir dizi ziyaretlerde bulundu.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

VATANDAŞLARDAN TAZİYEEVİNE TAM NOT

Başkan Şerifoğulları’nın ilk durağı Kültür Mahallesi’nde Elazığ Belediyesi tarafından inşa edilen Şehit İdris Doğan Taziyeevi oldu.

Toplamda 230 metrekare kullanım alanına sahip taziyeevinde incelemelerde bulunan Başkan Şerifoğulları, içerisinde bay-bayan taziyeevi salonları, 2 adet mescit, 2 adet mutfağa sahip taziyeevini kısa süre içerisinde hizmete sunduklarını söyledi.

Kültür Mahallesi Muhtarı Murat Biter ile birlikte ziyaretlerine devam eden Belediye Başkanı Şerifoğulları, mahalle sakinleriyle bir araya gelerek vatandaşların istek ve önerilerini dinledi.

Yapımı tamamlanan taziyeevinden memnun kaldıklarını belirten vatandaşlar ise Başkan Şerifoğulları’na teşekkür etti.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NDAN MİNİKLERE ZİYARET

Hem proje çalışmalarını inceleyen hem de ziyaretlerini sürdüren Başkan Şerifoğulları daha sonra Atatürk Anaokulu’nu ziyaret etti.

Ziyaret esnasında miniklerle keyifli vakit geçiren Başkan Şerifoğulları, çeşitli hediyelerle onları sevindirdi.

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI YENİ MAHALLE’DE YAPILAN ÇALIŞMALARI İNCELEDİ

Daha sonra Yeni Mahalle’ye geçen Başkan Şahin Şerifoğulları, Yeni Mahalle Muhtarı Aytaç Özcan ile birlikte mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

Son olarak Yeni Mahalle’de yapılan çalışmaları inceleyen Başkan Şerifoğulları, ziyaretlerini sonlandırdı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN