Başkan Şerifoğulları: 'Yönetimdeki En Önemli Çözüm Ortaklarımız Muhtarlarımızdır'

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak muhtarlık müessesesinin siyasi yapı içerisinde vatandaşa en yakın birim olduğunu kaydetti.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Göreve geldikleri günden itibaren "Birlikte Yönetim" anlayışı gereği daima muhtarlarla koordineli bir şekilde çalıştıklarını belirten Başkan Şerifoğulları, açıklamalarını şu şekilde sürdürdü;

“Şehrimizin gelişimi noktasında muhtarlarımızı daima çözümün önemli bir parçası olarak kabul ettik ve hizmetlerimize onların da fikir ve görüşlerini alarak devam ettik. Göreve geldiğimiz günden itibaren her fırsatta muhtarların çözüm ortağımız, yol arkadaşlarımız olduğunu belirttik; Çünkü muhtarlarımız halkla iç içe ve onlara en yakın olan unsurlardır. Vatandaşımızın bir problemi veya talebi olduğunda bizlerden önce ulaşabildikleri ilk yetkili merci muhtarlıklardır. Bu bağlamda muhtarlık birimi vatandaş ile kamu kurumları arasında köprü vazifesi görmektedir. Tabi bu gibi günler onların da meslek hayatlarıyla ilgili talep ve görüşlerini dinlemek, çözümler üretmek için önemli günlerdir. Bizler Elazığ Belediyesi olarak muhtarlarımızın daha konforlu bir ortamda daha kaliteli bir hizmet verebilmesi için öncelikli adım olarak muhtarlık ofislerimizi yeniledik. Onlara daha iyi şartlarda çalışma ortamı oluşturduk. Ülkemizde, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere bütün bürokrat, idareci, yerel yönetici ve vatandaşlar muhtarlık müessesesinin ne kadar önemli ve değerli olduğunun farkındalar.

Bu duygu ve düşüncelerle 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü bir kez daha tebrik ediyor ve bütün muhtarlarımıza çalışmalarında kolaylıklar diliyorum.”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN