Başkan Yılmaz'dan '24 Temmuz Gazeteciler Ve Basın Bayramı' Mesajı

Asrın İş Adamları Derneği (ASRİAD) Elazığ Şube Başkanı Abdulkerim Yılmaz, Türk Basınında sansürün kaldırılmasının yıl dönümü olarak her yıl 24 Temmuz´da kutlanan Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Başkan Yılmaz mesajında şu ifadelere yer verdi," Türk Basınında sansürün kaldırılışının 113. yıl dönümünü olan bugünde, tüm basın mensuplarımızın "24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı'nı kutluyorum. Türk basını tarihin her döneminde milletin gözü, kulağı, sesi olma ve kamuoyunun haber alma hakkına katkıda bulunma görevini ilkeli ve tarafsız gazetecilik anlayışı içerisinde başarı ile yerine getirmiştir.
''Basın mensuplarını içten dileklerimle kutluyorum''
Yaşanan olaylardan ve gelişmelerden haberdar olmamızı sağlayan, ülkemizin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesine ve kalkınmasına önemli katkılar sağlayan ulusal ve yerel basınımızın, özveri içerisinde yerine getirdikleri görevlerini, bundan sonra da aynı duyarlılıkla devam ettireceklerine inanıyorum. Gerek ilimizde gerekse ülkemizde mesleğini özveri ve layıkıyla yerine getirmeye çalışan tüm basın mensuplarının''24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı'nı'' en içten dileklerimle kutluyorum, başarılar diliyorum ifadelerini kullandı
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN