Başkan YILMAZ' dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama Mesajı

Asrın İş Adamları Derneği (ASRİAD) Elazığ Şube Başkanı Abdulkerim Yılmaz 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Mesajında “Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi neticesinde kazanılan 30 Ağustos Zaferi’nin Türk milletinin en şanlı günlerinden birisi olduğunu ifade eden Başkan Yılmaz; “Anadolu’nun ebediyen Türk yurdu olduğunun ve Türk Milletinin esarete asla boyun eğmeyeceğinin dosta düşmana ilan edildiği 30 Ağustos Zaferi, Türk Milletinfin Ordusuyla bütünleştiği, ayağındaki çarığı, torbasındaki azığı paylaştığı, gözünü kırpmadan canını vatanı uğruna feda ettiği bir mücadelenin sonucudur. Bu zaferle şanlı bayrağımız masmavi göğümüzde dalgalanmaya devam etmiş, ezanımız dinmemiş, bedenimiz de ruhumuz da asla esaret altında kalmamıştır. Türkiye Cumhuriyeti Devletine giden yolda büyük bir dönüm noktası olan bu büyük zafer, Türk Milletinin en çaresiz zamanlarda bile en büyük güçlükleri aşabileceğinin göstergesidir.” dedi.

Büyük mücadelenin ardından kurulan güçlü ve büyük Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin; barışın, demokrasinin ve istikrarın ülkesi olduğunu hatırlatan Yılmaz, “Bu bereketli topraklarda, birlik ve beraberlikten aldığımız enerjiyle güçlüyüz, azimliyiz, cesuruz. Bizi, güçlü Türkiye hedefinden saptırmaya kimsenin gücü yetmeyecektir. ”ifadelerini kullandı.
Bu duygu ve düşüncelerle, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99’uncu yılına ulaşmış olmanın övüncüyle; Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, bu zaferi aziz milletimize armağan eden istiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, bu toprakları bize vatan yapan ve vatan kalması için canından vazgeçen tüm aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN