BİMYAD'tan Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneğine Ziyaret

Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği Genel Başkanı ( BİMYAD ) Selim Apohan beraberinde Genel Bşk. Yrd. Gazeteci Resul Özbey ile birlikte Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan'a Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği Genel Başkanı ( BİMYAD ) Selim Apohan beraberinde Genel Bşk. Yrd. Gazeteci Resul Özbey ile birlikte Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan'a Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu.
Pandemi nedeniyle gecikmiş ziyaretin bu güne nasip olduğunu belirten BİMYAD Genel Başkanı Selim Apohan Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği ziyaretinde birlik ve beraberlik mesajları verdi. Başkan Apohan birkaç gün önce Ülkemizin değişik yerlerinde çıkan yangınlarla ilgili olarak’ta konuştu.
Genel Başkan Apohan konuşmasında“Bizler hep birlikte bu Ülkede yaşıyoruz ve bu güzel Ülke hepimizin. Hep birlikte sahip çıkmalıyız.  Ülkemizin değişik İllerinde yaşanan yangınlar akabinde bazı illerimizdeki aşırı yağışların neden olduğu sel felaketi bizleri derinden üzmüştür.
Ciğerlerimiz ve yüreğimiz yandı. Burada sorumlular en ağır cezalarla yargılanmalıdırlar. Yaşanan bu yangınlarla ilgili kim ve kimler tarafından yakıldıysa sorumlular mutlaka en kısa zaman içinde yakalanmalı ve bunlar hukuk önünde hesap vermelidir. Sel Felaketi yaşanan illerimizde ise Dere yataklarına kurulan yerleşimler felaketin artmasına neden olmuş. Dere ıslahı olmadan tedbirler alınmadan sel ve taşkınlar hesaplanmadan oralara nasıl oturum verilmiş? Nasıl Binalar yaptırılmış bunları sorgulamak lazım. ”
Bizler bugün Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneğini ziyaret ettik ve fikir alışverişinde bulunduk. STK’larımıza değer veriyoruz. Tabela derneği olmayan amacına uygun memlekete hizmet eden tüm sivil toplum kuruluşlarının yanındayız. Yeter ki güzel işler yapsınlar bizlerde her zaman yanlarında olalım. Bizleri bugün burada misafir eden Dernek Başkanı Sayın Ayşe Alpaslan ve yönetim kurulu arkadaşlarına teşekkür ediyorum” diye belirtti.
Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan ise anlamlı ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini belirttiği konuşmasında”  BİMYAD Genel Başkanı Sayın Selim Apohan ve Değerli Gazeteci Resul Özbey’i şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına kendilerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.
Basın çok önemli. Bizler ile halk arasında köprü vazifesi gören, faaliyetlerimizi kamuoyuna aktaran ve çok önemli görevleri ifa eden Gazetecilerimiz bizler için çok önemli.  Özellikle dijital çağda İnternet medyası daha önem kazanmış durumda. Bu aşamada BİMYAD Genel Başkanımızı Kutluyorum. Büyük bir eksikliği gidermiş oldu.
Kurulduğumuz günden beri hep desteklerini yanımızda hissettiğimiz BİMYAD Ailesinin ziyaretlerinden dolayı Sayın başkanımıza ve yönetim kurulu arkadaşlarımıza da Şahsım ve yönetim kurulum adına teşekkür ediyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN