Birlik Başkanı Akın, Başkan Kızıltaş'ı Makamında Ziyaret Etti

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Tarım Platformu ve Birlik Başkanı İhsan Akın Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş’ı makamında ziyaret ederek tebrik etti.

AKIN, "GEREK SPORDA GEREK TARIMDA DEĞİL HER KESİMİN SESİ OLMUŞTUR”
Arguvan Belediye Başkanı Kızıldaş’ı Ziyaretinde kısa bir açıklama yapan Tarım Platformu ve Birlik Başkanı Akın, “Çok değerli Arguvan Belediye Başkanımız kısa bir süre önce sporla ilgili ekip halinde muazzam bir çalışma yaparak Arguvan Belediye Sporu 18.04.2022 tarihinde son oynanan müsabaka sonucunda 3. Lige çıkarmıştır. Bu anlamda Arguvan Belediye Başkanımızı, ekibini ve tüm sporcularımızı tebrik etmek için buradayız. Arguvan Belediye Başkanımız Geçmişte de tarım ve hayvancılık adına verdiği destekler ve hizmetler ile her zaman yetiştiricilerimizin yanında olmuştur. Gerek spor, gerek tarım-hayvancılık adına ne yapılması gerekiyorsa yapmış ve yetiştiricilerimizin sesi olmuştur bu desteklerinden dolayı tekrar kendisine teşekkür ediyor, 3.Lig Şampiyonluklarını da kutluyorum” dedi.

KIZILDAŞ, “ARGUVAN BELEDİYESPOR SADECE ARGUVANIN DEĞİL MALATYA ve MAATYALILARIN TAKIMI”
Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıltaş ise; “Tarım Platformu ve Birlik Başkanı Sayın İhsan Akın’ın da bahsettiği gibi biz sadece sporda değil tarımda, hayvancılıkta, üreticilerimize ve yetiştiricilerimize elimizden geldiği kadar destek olmaya çalışıyoruz. Ayrıca Arguvan Belediye Sporumuz artık sadece Arguvan’ın değil Malatya’nın ve Malatyalıların sahiplendiği bir takım olmuştur. Yeni Malatya Spor’un ve Yeşilyurt Belediye Sporumuzun küme düşmesi bizleri derinden üzmüştür; ama şunu biliyoruz ki Malatya’nın profesyonel takımları vardır. Bizlerde 3. Lig’den sonra da başarılarımızı göstermeye devam edeceğiz. Tarım Platformu ve Birlik Başkanı İhsan Akın’ a ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
Birlik olarak Arguvan Belediye Spor’umuzun başarıları ile ilgili tebrik afişi yaptırılarak Arguvan İlçemizin Sokaklarına asıldı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN