• Haberler
  • Gündem
  • BÜLENT ÖZNALÇACI TECRÜBELİ VE KALİTELİ ANLAYIŞ HEDEFİMİZ

BÜLENT ÖZNALÇACI TECRÜBELİ VE KALİTELİ ANLAYIŞ HEDEFİMİZ

MECPROM Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Öznalçacı, şirketin müşteri istekleri ve beklentilerine odaklanarak tecrübeleri ve kalite anlayışıyla şirketi daha üst noktalara taşıma hedeflerini, inovasyon ve müşteri odaklı stratejilerle sektördeki pazar payını büyümeye ve geliştirmeye devam ediyor.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
BÜLENT ÖZNALÇACI TECRÜBELİ VE KALİTELİ ANLAYIŞ HEDEFİMİZ

Öznalçacı, MECPROM'un sektördeki uzun yıllara dayanan deneyimini ve sürekli gelişen teknolojiye uyum sağlama kapasitesini vurguladıklarını belirterek, müşteri memnuniyetini en ön planda tutacaklarını söyledi. Kalite odaklı yaklaşımının, ürün ve hizmetlerdeki standartları daha da yükselteceğini ifade eden Öznalçacı, bu sayede şirketin rekabetçi avantajını artıracağını ve pazar payını genişleteceğini söyledi. Ayrıca, çalışanların sürekli eğitimi ve gelişimi konusuna da değinen Öznalçacı, bu yatırımların şirketin genel başarısına doğrudan katkı sağlayacağını ve MECPROM'un endüstri lideri olarak konumunu pekiştireceğini sözlerini ekledi.

GELECEĞE YÖNELİK HEDEFLER OLDUKÇA BÜYÜK

Mecprom Yönetim Kurulu Başkanı Bültent Öznalçacı, konuşmasına şöyle devam etti, “Mecprom'un kuruluşundan bu yana kat ettiği yol ve geleceğe yönelik hedefleri için büyüme odaklı stratejilere odaklanıyor. 25 Aralık 2020'de Konya'da 4 ortakla kurulan Mecprom, kısa sürede Ankara'da bir proje ofisi açarak faaliyet alanımızı genişlettik. Firmamız özellikle araç üstü katlanır bomlu vinçler, kaldırma ve taşıma sistemleri gibi alanlarda yoğunlaştı. Ankara’da proje ofisi açarak savunma sanayi projelerini geliştirmek üzere faaliyet alanımızı genişlettik. Araç üstü katlanır bomlu vinçlerde 30 ton metre ile 390 ton metre arasında değişen kapasitelerde üretim yapabilen Mecprom, müşteri geri bildirimleriyle sürekli kendini yenilemeye ve geliştirmeye odaklanıyor.”

GENÇ DİNAMİK YAPILAR OLUŞTURULUYOR

Ür-Ge çalışmalarıyla mevcut makine yatırımları ile kapasitelerini artırmaya devam ettiğini, bu süreçte ekiplerin yenilendiğini ve genç çalışanlarla dinamik bir yapı oluşturduklarını vurgulayan, Öznalçacı , “ Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde, özellikle Antalya, Kocaeli, İzmir, Ankara ve Gaziantep gibi stratejik noktalarda faaliyetlerimizi genişlettik. 2022'den 2023'e geçişte yüzde yüz büyüme kaydettik. 2024 yılı için en az 100 makine üretme hedefimiz, bu hedefin 110 adet makineye ulaşabileceklerini” dile getirdi.

OPERATÖR YETERSİZLİĞİNE DİKKAT ÇEKİLDİ

Mecprom, sektördeki operatör yetersizliği gibi önemli bir sorun olduğunu belirterek, yenilikçi adımlar atmaya devam ediyor ve kaliteli ürünler sunma konusundaki kararlılığını her fırsatta gösteriyor. Şirket, üretim hatlarında devam eden süreçlerde 225 ton metre ve üzeri kapasitelerle üretim hatlarıyla dikkat çekerken, 330 ton metre kapasiteli ürünlerle de piyasada güçlü bir konuma sahip. Mecprom müşteri odaklı, siparişe özel üretim modeli ile sektörde fark yaratıyor. Bu strateji, müşterilerin ihtiyaçlarına doğrudan ve etkin bir şekilde yanıt verilmesini sağlıyor. Şirketin piyasadaki yerini daha sağlamlaştırıyor. Mecprom'un bu tutumu, sektördeki yenilik ve kalite anlayışını pekiştiriyor. Müşteri memnuniyetini artırarak sektörde öncü bir rol oynamasını sağlıyor”
 

Bakmadan Geçme