CHP Heyetinden MASKİ'ye Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, CHP Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Gülnur Tabel, Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, Hekimhan Belediye Başkanı Turan Karadağ ve beraberlerindeki heyet, MASKİ Genel Müdürü Memet Mert'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

BAŞKAN KARADAĞ: MASKİ’NİN YÜKÜ AĞIR
Memet Mert’in kimseyi ayırt etmeden eşit şekilde çalışan birisi olduğunu belirten Hekimhan Belediye Başkanı Turan Karadağ, “Memet Başkanımız ile Yol Asfalt Daire Başkanı görevini icra ederken iki buçuk sene beraber çalıştık. Memet Mert Bey daha önce Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi’nde idi. Hiçbir ilçeyi, hiçbir kimseyi ayırt etmeden çalıştığı için kendilerine teşekkür ediyorum. Hekimhan halkım adına da teşekkür ediyorum. Çünkü, hep birlikte ne zaman gelsek, ne zaman beraber olsak bizlere hiç yok dememiştir. Bizi hiç geri göndermemiştir.  Bundan sonra aynı şekilde MASKİ’deki görevini de aynı şekilde icra edeceğine inanıyoruz.  Herşeyin Hekimhan için, herşeyin Malatya için olacağına inanıyorum. Bizim olayımız hizmet, halkımızın iyiliği için halkımızın ihtiyaçları için çalışacağımıza inanıyorum. MASKİ’nin yükü gerçekten çok ağır. Birlikte çalışarak bunu da başaracağız. Memet Mert Beyin en güzel yerlere layık olduğunu biliyorum. Bizde Hekimhan Belediyesi olarak beraber çalışmaktan ve her zaman destek olmaktan onur duyarız. Hayırlı olsun diyerek başarılar diliyorum” diye konuştu. 

BAŞKAN CÖMERTOĞLU: AYRIM YAPMADAN ÇALIŞIYORLAR
Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu ise, “Memet Bey benim çok uzun yıllardır tanıdığım, takdir ettiğim, liyakatine, çalışmasına ve ekip ruhuna hep inandığım bir meslek büyüğüm. Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanı iken, kırsal merkez demeden yeni bulvarlar açarak, köylere kırsala en büyük ulaşım altyapısını oluşturmak için ciddi bir seferberlik halindelerdi. Büyükşehir Belediye Başkanımız bu durumu takdir etmiş ve kendisine MASKİ Genel Müdürlüğü görevini tebliğ etmiştir. Kendileriyle birlikte çalışmaktan mutluluk duyuyoruz. Görevinin hayırlı olmasını diliyorum. Yaşar Karataş ile beraber çok güzel işler yaptık. Ayrım yapmadan en güzel şekilde çalışıyorlar. Her daim yanında olduk. Bundan sonraki hayatında huzur ve mutluluk diliyorum” dedi.

BAŞKAN KİRAZ: MASKİ’YE BÜYÜK KATKILARI OLACAK
CHP İl Başkanı Enver Kiraz, MASKİ’nin başına tecrübeleri olan birisinin getirildiğini kaydederek, “Kısa bir süre önce MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Karataş’ın emekli olması nedeniyle Memet Mert Bey Genel Müdürlük görevini devraldı. MASKİ Malatya’nın önemli bir kurumu. Büyükşehir’in önemli birimlerinden birisidir. Buranın başına da tecrübeleriyle, yerel yönetimlerde tecrübeleri olan, Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Dairesi’nde son dönemde gösterdiği performansı gerçekten takdir edilen Sayın Memet Mert getirildi. Genel müdürümüz daha önceki görevindeki tecrübeleriyle MASKİ’de başarılı çalışmalar sergileyeceğine inancımız sonsuz. Yerel yönetimler bir bütündür. Büyükşehir ve ilçe belediyeleri ile muhtarlar ve meclis üyeleri bir arada çalışıyor.  Bugün CHP heyeti olarak Genel Müdürümüze hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Görevinin hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.
 
GENEL MÜDÜR MERT: ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK
MASKİ Genel Müdürü Memet Mert, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın çizmiş olduğu vizyon doğrultusunda çalışmaların aralıksız devam edeceğini belirterek, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan’ın bize her zaman söylediği şey; adil ve adaletli olun, herkese eşit davranın, kimseyi ayrıştırmayın. Bu bizim için bir düsturdur. Bizler kırsalı ayrı tutuyoruz. Çünkü, kırsal üretiyor. Kırsala sahip çıkmazsak, nüfusu arttıramaz insana emek vermezsek üretim noktasında çok sıkıntı çekeriz. Su ve kanalizasyon sorunlarının anında çözülmesi gerekiyor. Bu anlamda çalışmalarımızı hızlandırıyor arıza sürelerini kısaltıyoruz. Merkezde ve kırsalda çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN