Cihat Yaycı Pontuscuların Saldırısına Cevap Verdi

Mavi Vatan Türk Denizcilik ve Global stratejiler Derneği TÜRK DEGS Başkanı Mustafi Amiral Cihat Yaycı, ayin kılıfına büründürülmüş ekümenilik ve Pontusçuluk faaliyetlerini ortaya çıkarmasıyla sosyal medyada saldırıya uğradığını belirterek, kendisinin Elazığlı olması nedeniyle saldırıların ikiye katlandığını ileri sürdü.

PONTUS ŞOVU
Cihat Yaycı Yıllardır Türkiye nin milli meseleleriyle ilgilenmeyi görev saydığını belirterek, Patrikhane faaliyetlerini ve Sümella müzesinde Ekümeniklik patrikliğin Pontus şovuna dönüşen bölücülük faaliyetine dönen sözde ayin özde siyasi faaliyete karşı tavır koyduğu için uzun süreden beni saldırıya maruz kaldığın ifade etti.

BİZİM İÇİN BAŞARIYDI
Cihat Yaycı, ”Bu tavır neticesinde Sümella müzesinde yapılan sözde ayin Trabzon’un fetih yıl dönümünden 15 Ağustos’a alındı. Bu bizim için birinci başarıydı. İkinci başarı ayine Fener Rum kilisesi papazının liderlik etmemesiydi. Ekümeniklik iddasının hayatta geçmemesiydi. Bunu da başardık.

BAŞTA FETÖ OLMAK ÜZERE
Bu yıl Baş papaz Bartelemos bu ayine başkanlık etmedi. Bu tabi başta Yunanistan, FETÖ ve PKK olmaz üzere Türk ve Türkiye düşmanlarını harekete geçirdi. Bana karşı kampanya başlattılar. Neticede Almanya’da Bölücülerin uzantısı şahıslar ve Yurt içindekiler benim Memleketim Hakkında konuşup kötülemeye başladılar.

ELAZIĞ TÜRKİYE’NİN KALESİDİR
Elazığ sanki bölücülerin memleketi gibi Elazığ’da etnik köken sorunu varmış gibi bir takım karalama kampanyası başlattılar.

Elazığ Türk’ün ve Türkiye nin kalesidir. Elazığ‘da alevi sunni ayrımı yoktur. Elazığ Türkiye dir.

BU HAİNLERİ GAKKO’LARA HAVALE EDİYORUM
Etnik köken ayrımı olmaksızın herkes Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak kabul edilir. Herkes barış ve huzur içinde yaşar Elazığ  Türkiye’nin örneğidir. Örnek kenttir.  Vatanseverliği konusunda şüphe yoktur.  Elâzığ’dan hain çıkmaz.  Çıkarsa da Elazılı değildir. Benim bölücülere karşı yürüttüğüm faaliyetlere karşı Elâzığ’a saldıranlara karşı cevap vermek üzere bekliyorum. Bu hainleri gakkoşlara havale ediyorum.” Dedi.
 

Kaynak: Günışığı

Bakmadan Geçme