• Haberler
  • Teknoloji
  • D EXPERT'TEN YENİ ŞUBE AÇILIŞLARI: SAKARYA, AYDIN VE İSTANBUL DUDULLU ŞUBELERİ HİZMETE GİRDİ

D EXPERT'TEN YENİ ŞUBE AÇILIŞLARI: SAKARYA, AYDIN VE İSTANBUL DUDULLU ŞUBELERİ HİZMETE GİRDİ

Türkiye genelinde ikinci el araç alım ve satımında güvenilir, bağımsız ve profesyonel oto ekspertiz hizmeti sunan D Expert, büyüme stratejisi kapsamında üç yeni şubesini daha hizmete açtı. Sakarya, Aydın ve İstanbul Dudullu'da faaliyete geçen şubeler, D Expert'in müşteri odaklı yaklaşımı ve kaliteli hizmet anlayışıyla araç alım-satım sürecini daha güvenli ve şeffaf hale getirmeyi hedefliyor.

D Expert Genel Müdür Yardımcısı Ozan Ayözger, yeni şubelerin açılışıyla ilgili olarak şu açıklamalarda bulundu: "D Expert olarak amacımız, ikinci el araç alım satım sürecinde müşterilerimize en güvenilir, bağımsız ve tarafsız oto ekspertiz hizmeti sunmaktır. Sakarya, Aydın ve İstanbul Dudullu'daki yeni şubelerimizle, ülke genelindeki hizmet ağımızı daha da güçlendirdik. Hizmet Yeterlilik Belgesi’ne sahip bayilerimiz, özel donanımlarla sundukları oto ekspertiz raporları sayesinde, ikinci el araçların gerçek durumunu ortaya koyarak alıcı ve satıcıların güven içinde işlem yapmalarını sağlamaktadır."

Ayözger, araç alırken oto ekspertiz hizmetinin önemine de vurgu yaparak, "İkinci el araba alırken en önemli unsur olan bağımsız ve tarafsız oto ekspertiz hizmeti, hem ikinci el aracın satış fiyatını belirlemede hem de alıcının talip olduğu arabanın mevcut durumunu görebilmesi açısından büyük bir önem taşıyor. D Expert olarak, bu ihtiyaca en doğru şekilde cevap vermek için çalışıyoruz ve yeni şubelerimizle hizmet ağımızı daha da genişletmekten mutluluk duyuyoruz." dedi.

D Expert, Türkiye genelindeki şubeleri aracılığıyla, müşterilerine profesyonel, güvenilir ve bağımsız ekspertiz hizmeti sunmaya devam ediyor. Sakarya, Aydın ve Dudullu şubeleriyle birlikte, D Expert’in şube sayısı daha da artarken, sektörün ihtiyacı olan tarafsız ve kaliteli hizmetin ulaşılabilir olması hedefi doğrultusunda çalışmalarını sürdürüyor.
 

Bakmadan Geçme