Düğünde Milletvekili Adayımız Anonsu Heyecan Yarattı

CHP Eski İl Başkanı Zeki Kaplan'ın oğlunun düğününe katılan konuklar takı töreninde sunucunun yapmış olduğu anonsla şaşkınlık yaşadılar.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Sunucunun takı merasiminde Prof. Dr. Yasemin Açık’ı anons ederken Sayın Açık’a Milletvekili Adayımız Yasemin Açık diye hitap etmesi davetlileri şaşırttı.

Siyaset ve iş dünyasından birçok ismin hazır bulunduğu düğüne Sayın Açık’ın ismi damga vururken anonsa düzeltme yapılmaması dikkatlerden kaçmadı.

Bu sıcak gelişme ile birlikte düğünde kulisler bir anda CHP Milletvekili Satın Gürsel Erol üzerinde yoğunlaştı.

Sayın Erol’un son günlerde kendimi üçüncü sıradan aday edeceğim söylemleri üzerinde yoğunlaşan bir kısım siyasi davetli Gürsel Erol demek ki Sayın Açık’a güvenerek bu konuşmayı yapıyordu hiç aklımıza gelmedi diyerek şaşkınlıklarını gizlemeye çalıştılar.

SUNUCU NEDEN MİLLETVEKİLİ ADAYIMIZ DEDİĞİNİ AÇIKLADI

Düğün salonu sunucusu Sezer Doğan, yaşanan olaylarla ilgili bir açıklama yaparak, Prof. Dr. Yasemin Açık hakkında söylediği cümlenin yanlış anlaşmadan kaynaklandığını ifade etti.

Doğan,”  Ben siyasetten anlamam tek anladığım sunuculuk kendi işim dışında hiçbir şeyle ilgilenmem, siyasi bir tarafım bulunmamakta.

Söz konusu düğünde elime verilen takı zarfının üzerinde ki ismi okudum, “Yasemin Açık hanım efendiden”  dediğimde düğün sahipleri düzeltmemi istediler milletvekili adayı olduğunu söylediler.

Bende milletvekili adayımız dedim.

Adayımız demem siyasi değil sadece nezakettendir.

Dediğim gibi siyasetle ilgili olmadığım için Sayın Açık’ın siyasi geçmişi hakkında da bilgim olmadığından sadece nezaket çerçevesi kapsamında milletvekili adayımız dedim.

Onun dışında başka bir art niyet kesinlikle yok zaten siyasi biri değilim kimin hangi siyasi partiden olduğundan da haberim yok “ Dedi.

Kaynak:Yeni Ufuk

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN