EBK Erkek Takımı Geliyor

Kadınlar Bölgesel Basketbol Liginde ilk sezonunda bir üst lige yükselme başarısı gösteren Elazığ Basketbol Kulübü Erkek takımının planlamalarına başladıklarını duyurdu….

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

2019 Yılında kurulan Elazığ Basketbol Spor Kulübü yeni sezonda Bölgesel Erkekler Liginde mücadele edecek.

Elazığ Basketbol Kulübü  Yönetim Kurulu Başkanı  Halit Ziya Ağcabay, yeni hedeflere ulaşmak adına çalışmalarını planladıklarını belirterek  şunları söyledi.

“ Mücadele ettiği Kadınlar Bölgesel Basketbol Liginde ilk sezonunda bir üst lige yükselme başarısı gösteren Kadın A takımımız 2022-2023 sezonunda Türkiye Kadınlar Basketbol Liginde boy gösterecek.

Alt yapı organizasyonlarını da önemseyen kulübümüz bu sezon İl içi müsabakalarda Erkeklerde U14 U16 ve U18 yaş gruplarında liglere katılırken, yeni sezonda aynı kategorilerde kız takımlarımızlada liglere katılma kararı alındı. Ayrıca basketbol severlere ve Elazığlı gençlerimize bir müjdemizi daha açıklamak istiyoruz. Elazığ'ımız da büyük bir beklentisi oluşan ve önemli bir potansiyeli olduğuna inandığımız Erkek basketbolcularımız için Bölgesel Ligde mücadele edecek Erkek takımının planlamalarına başladık. Kadın A Takımımızın yanı sıra Erkek A Takımımızın da Kulübümüzü ve Elazığımızı en iyi şekilde temsil edeceğini ve güçlü bir yönetim anlayışı ile çıktığımız bu yolda başarılara yeni hikayeler yazmak için çalışmalarımızı başlatıyoruz.”
 

Kaynak:Yeni Ufuk

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN