Efsane Kaleci Dualarla Ebediyete Uğurlandı

73 yaşında vefat eden Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Elazığ Şube Başkanı ve Elazığspor eski kalecisi Münir Yılmaz, İzzetpaşa'da kılınan cenaze namazının ardından Harput'ta toprağa verildi…

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Elazığ Şube Başkanı ve Elazığspor eski kalecisi Münir Yılmaz, son yolculuğuna dualarla uğurlandı.

Yakalandığı amansız hastalık sonucu vefat eden Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Elazığ Şube Başkanı ve Elazığspor eski kalecisi Münir Yılmaz için cenaze namazı kılındı. İzzetpaşa Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazına Ak Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Ak Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren,Elazığ Eski Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, Ak Parti Elazığ Eski İl Başkanı Ramazan Gürgöze, Final Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Taşel, Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti Başkanı M.Nafiz Koca, Elazığspor’un eski futbolcuları, spor taban birliklerinin temsilcileri, antrenörler, sporcular ve arkadaşlarının yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Merhum Yılmaz’ın naaşı kılınan cenaze namazı sonrası Harput’taki aile kabristanına defnedildi. Harput Sancak Haber ailesi olarak merhum Münir Yılmaz’a bir kez daha Allah’tan rahmet, sevenlerine ve aile yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Kaynak:Yeni Ufuk

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN