El Sanatları ve Giyim Ürünleri Sergisi Açıldı

El Sanatları ve giyim ürünleri yılsonu sergisi yoğun ilgi gördü.

El sanatları ve giyim ürünleri yılsonu sergisinin açılışı gerçekleşti.
Yoğun katılımın olduğu sergi Açılışına Akçakiraz Belde Belediye Başkanı İbrahim ormanoğlu, Elazığ Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Esnaf Odası Başkanı Mithat Ulaş, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Kenan Tabar, Usta öğreticiler, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı.

Açılışın ardından davetliler el emeği göz nuru ürünlerin sergilendiği sergiyi gezerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Akçakiraz Belde Belediye Başkanı İbrahim Ormanoğlu, “büyük bir emek ve büyük bir çaba var burada” dedi.
 
Başkan Ormanoğlu, “ Gezdik, gördük. Gerçekten büyük bir emek, büyük bir çaba, büyük bir zevk, büyük bir incelik bütün eserlerde gördük. Bu beni ziyadesiyle mutlu etti. İlimizde böyle bir çalışmanın olması da ayrıca insanı mutlu ediyor. Bu çalışmaların daha da yoğunlaşarak gerekirse kurumların da desteği ile beraber daha da büyümesi lazım” dedi.

Elazığ Tuhafiyeciler ve Konfeksiyoncular Esnaf Odası Başkanı Mithat Ulaş, halk eğitim merkezi tarafından verilen bu eğitimler takdire şayandır” ifadelerini kullandı.

Başkan Ulaş, “  Özellikle son dönemlerde Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüz tarafından A’dan Z’ye yapılan çalışmaların takdir topladığını bilmenizi isterim. Lakin ben özellikle kendi sektörümüzde olması da beni ayrıyeten mutlu etmiştir. Tabi bunlar Halk Eğitimimizin vermiş olduğu bu eğitimler hem kursiyerlerimizin kendi alanlarını genişletmesiyle birlikte birde burada meslek ediniyorlar” dedi.
 
Halk Eğitim Merkezi Müdürü Kenan Tabar emeği geçenlere teşekkür etti.
Müdür Tabar, “2023-2024 Eğitim Öğretim yılının sonuna geldiğimi bu günlerde Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesindeki kurslarımızda üretilen ürünleri vatandaşımızın beğenisine sunmaya devam ediyoruz. Bugünde Rızaiye Mahallesi, Zafran Mahallesi ve İzzetpaşa Mahallesindeki kurslarımızda oluşan ürünleri burada sergiledik. Ben Büşra Hocama, Emine Hocama, Ebru Hocama kursiyerlerimize emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
El Sanatları Öğretmeni Ebru Dağ yıl boyunca yaptıkları çalışmalara değindi.

Öğretmen Ebru Dağ, “ Bu sene farklı şeylerde yapmaya çalıştık kursiyerlerimizle birlikte. Fakat bazı şeyler aceleye geldi, yetiştiremedik ama bazılarında da mükemmel eserler ortaya çıkarmaya çalıştık. Herkese ayrı ayrı teşekkür ediyoruz” dedi.

Giyim Teknolojileri Öğretmeni Emine Albayrak kursiyerlerimizle birlikte güzel başarılara imza attık” dedi.
Öğretmen Emine Albayrak, “  Giyim alanında çalıştık bir sene boyunca kursiyerlerimle beraber. Güzel şeyler başardık, güzel işler çıkardık. Biraz yorucu biraz güzel tatlı heyecanlar yaşadık beraber” dedi.

El sanatları Öğretmeni Büşra Yüzer unutulmaya yüz tutmuş ürünleri yeniden gün yüzüne çıkardığımız için mutluyuz ifadelerini kullandı.
Öğretmen Büşra Yüzer, “ Bu sene çok güzel şeyler çıkardık. Çantalar, ahşap tepsiler, aynalar gibi güzel işler ortaya çıkardık. Çok mutluyuz, çok sevinçliyiz böyle güzel şeyler ortaya çıktığı için” dedi.
 

Bakmadan Geçme