Elazığ Belediyesi Ekipleri Olgunlar Mahallesi'nde Kapsamlı Temizlik Çalışması Yaptı

Elazığ Belediyesi'nin rutin temizlik çalışmalarının yanı sıra tüm mahallelerde başlattığı kapsamlı temizlik kampanyası devam ediyor.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Bu kapsamda Elazığ Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Olgunlar Mahallesi’nde 45 ekiple detaylı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi.

Temizlik kampanyası doğrultusunda belediyeye bağlı ekipler tarafından; tüm cadde ve sokaklar, meydanlar, parklar ve otobüs durakları buharlı ve basınçlı temizlik araçlarıyla yıkandı. Belediyeye bağlı ekiplerin yürüttüğü çalışmalar doğrultusunda çöpler usulüne uygun toplanarak konteynerlerin iç ve dış temizliği gerçekleştirildi.
Temizlik ekiplerininçalışması sonucu Olgunlar Mahallesi'nde sokaklar daha temiz bir görünüme kavuştu.

Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Günlük temizlik çalışmalarının yanı sıra belirlediğimiz program dahilinde ekiplerimiz; tüm mahallelerin, tüm sokak, cadde, ana arterler, park ve bahçelerin temizliğini sürdürüyor. Yaptığımız çalışmalarla Elazığ’ımızın çehresini güzelleştiriyor, hemşehrilerimizin yaşam alanlarını temiz ve bakımlı bir duruma getiriyoruz." denildi.

MAHALLE SAKİNLERİNDEN BELEDİYE’YE TEŞEKKÜR
Yapılan temizlik sonrası memnun kaldıklarını ifade eden Olgunlar Mahallesi sakinleri ise temizlik işleri ekiplerine teşekkür ettiler.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN