Elazığ'da Kuralar Çekildi!

Elazığ'da Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından yapılan açıklama doğrultusunda 1. sınıf ve 5. sınıf şube belirleme kurası 28-30 Ağustos 2024 tarihleri arasında tamamlandı.

Sınıf belirleme kura sonuçları e-Okul üzerinden öğrenilebilecek. e-Okul giriş ekranı ile 1. sınıf öğretmenleri yanı sıra 1. ve 5. sınıf şubeleri sorgulanabilecek. Bu sebeple Elazığ’da e-Okul sistemi hangi sınıf şubesine yerleştirildiklerini merak eden öğrenciler ve velileri tarafından ziyaret ediyor. İşte MEB e-Okul VBS giriş ekranı ile 1. ve 5. sınıf şubesi öğrenme sayfası…

Elazığ’da İlkokul 1. sınıf şubeleri ile sınıf öğretmenlerinin ve ortaokul 5. sınıf şubelerinin belirlenmesine yönelik kura çekimi 28- 30 Ağustos 2024 tarihleri arasında gerçekleştirildi. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından yapılan açıklama doğrultusunda 1. sınıf ve 5. sınıf şube belirleme kura sonuçları e-Okul VBS giriş ekranı üzerinden öğreniliyor. Bu sebeple e-Okul giriş ekranı sonuçları merak eden öğrenciler ve velilerin gündeminde yer alıyor. Peki, MEB sınıf şubeleri nasıl ve nereden öğrenilir? İşte e-Okul VBS giriş ekranı ile şube ve öğretmen sorgulama…

1. VE 5. SINIF ŞUBE KURA ÇEKİMİ TAMAMLANDI!

İlkokul 1. sınıf şubeleri ile sınıf öğretmenlerinin ve ortaokul 5. sınıf şubelerinin belirlenmesine yönelik kura çekimi, 28-30 Ağustos 2024 tarihleri arasında gerçekleştirildi.

SINIF BELİRLEME KURA SONUÇLARI NEREDEN ÖĞRENİLİR?

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, sınıf belirleme kura sonuçları e-Okul sistemi üzerinden öğrenilebilecek.

Veliler öğrencilere ve sınıflarına dair tüm detayları e-okul üzerinden görüntüleyebilecek.

E OKUL VBS GİRİŞİ NASIL YAPILIR?

e-Okul VBS’ye giriş yapmak için ilk önce "e-okul.meb.gov.tr" adresine gidin.

Ardından karşınıza çıkan ekranda sizden güvenlik kodu, öğrenci kimlik numarası ve öğrenci okul numarası girmeniz istenecektir.

İstenen bilgileri sisteme girdiğinizde veli girişi tamamlanmış olacaktır. Bu sistemle sınav tarihleri, not ve devamsızlık bilgisi gibi öğrenci ile ilgili tüm bilgilere erişebileceksiniz.
 

Kaynak: Günışığı

Bakmadan Geçme