Elazığ Sinema Akademisi Yeni Yüzlerini Arıyor

Kültür ve sanat alanında gerçekleştirdiği faaliyetler ile herkesin beğenisini kazanan Elazığ Belediyesi, sanat alanında eğitim görmek isteyenler için çok önemli bir hizmete daha öncülük ediyor.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Bu kapsamda Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile Fırat Kalkınma Ajansı tarafından SOGEP kapsamında desteklenen ve proje yürütücülüğünün Elazığ Belediyesi tarafından gerçekleştirileceği Elazığ Sinema Akademisi, faaliyetlerine başladı.

Toplamda 1 yıl sürecek olan eğitim ve uygulama faaliyetleri kapsamında 30 asil 30 yedek kursiyerin seçileceği Elazığ Sinema Akademisi’nde; seslendirme-dublaj, senaryo ve yaratıcı yazarlık, kurgu-montaj, kamera önü oyunculuk, sahne oyunculuğu, fotoğrafçılık, kamera-çekim-aydınlatma ve sinematik drone kullanımı alanlarında eğitimler verilecek.

BAŞVURULAR ONLİNE YAPILACAK
Başvuru yapmak için Elazığ Belediyesi internet adresi www.elazig.bel.tr üzerinden başvuru formunu doldurmak yeterli. Başvuru sonrası yüz yüze yapılacak öğrenci seçmeleri ve değerlendirmeler sonucunda Elazığ Sinema Akademisi yeni dönem kursiyerlerini belirlemiş olacak. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN