Elazığlı Esnaftan Çağrı

Elazığlı esnaflar okul alışverişlerinin başladığı bu dönemde velilere çağrıda bulundu.

Elazığlı esnaflar vatandaşları okul alışverişlerini yerel esnaftan yapın çağrısında bulunurken, şehirdeki ekonomik canlılığına katkı sunacağını da belirttiler.

ÇAĞRIMIZ SADECE BİR ÖNERİ DEĞİL…
Velilere seslenen esnaflar, “ Okul dönemi kapıda ve alışveriş telaşı başladı. Okul alışverişlerinizi yerel esnaftan yapsınlar, Bu çağrımız sadece bir öneri değil, şehrimizin ekonomisi içinde önem taşıyor. “dediler.

Elazığlı Esnaftan Çağrı
BİZİM KAZANMAMIZ, ŞEHİRDEKİ EKONOMİK CANLILIĞI ARTIRIR
Esnaflar, yerel işletmelere yapılacak alışverişlerin sadece o işletmeleri değil, aynı zamanda şehirdeki bir çok ailenin yüzünü güldüreceğini belirtirken, “Bizler, Elazığ’a değer katan küçük işletmeleriz. Bizden alışveriş yaparlarsa, , hem işimizi sürdürebilir hem de şehrimizin ekonomisini güçlendiririz. Yerel esnafa yapılacak alışverişler, sadece bizim değil, aynı zamanda şehirdeki birçok ailenin yüzünü güldürecektir. Yerel işletmeler, Elazığ’ın ekonomik yapısının temel taşlarını oluşturuyor. Bizim kazanmamız, şehirdeki ekonomik canlılığı artırır ve sosyal dayanışmayı güçlendirir. Büyük zincir mağazalardan yapılan alışverişler, genellikle şehir dışındaki merkezlere kazanç sağlar ve bu da yerel ekonominin zayıflamasına yol açar.” dediler.

BÜYÜK ÇABA SARF EDİYORUZ
Ayrıca esnafın karşılaştığı ekonomik zorluklara da dikkat çektiler. Esnaflar, yaşadıkları zorlukları ifade ederken, "Şehirdeki esnaflarımız, günlük yaşamda karşılaştıkları mali yüklerle başa çıkmaya çalışıyor. Elektrik, kira ve SGK primleri gibi ödemeleri yapabilmek için büyük çaba sarf ediyoruz. Bu durum, bazı esnaf arkadaşlarımızın işlerini sürdürebilmesi için büyük bir mücadele gerektiriyor. " şeklinde konuştular.
 

Kaynak: Günışığı

Bakmadan Geçme