'ETUDER HARPUT UNESCO YOLUNDA' Fotoğraf Sergisi

'ETUDER HARPUT UNESCO YOLUNDA' Fotoğraf Sergisinin Hazırlıkları Tamamlandı.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Fotoğraf sanatçısı olarak sergiye Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, Fırat Üniversitesi Rektörü Fahrettin Göktaş, Bingöl İl Kültür Turizm Müdürü Selahattin Yazar, Araştırmacı Yazar Ahmet Bulut, Feridun Şedele, Yazar Semih temiz,  Erdem Çelik katılacak.

Komite Başkanı Ahmet Bulut, Etuder Harput Unesco Yolunda Fotoğraf Sergisi hakkında açıklamalarda bulundu.

Elazığ’da bir ilki gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Aynı zamanda bölgede Unesco kapsamındaki ilk programında Elazığ’da olması bizleri oldukça mutlu ediyor. Dünya geçici miras listesinde olan Harput çok özel ve çok güzel bir fotoğraf sergisine ev sahipliği yapacak. İlimiz Valisi Dr. Ömer Toraman ve Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş’ında fotoğraflarıyla bu projeye katkı sunmaları bizleri oldukça mutlu oldu.  Selahattin Yazar, Feridun Şedele, Semih Temiz ve Erdem Çelik’te Harput fotoğraflarıyla projeye katkıda bulundular.  Günümüz Harput’unun tarihi ve kültürünü yansıtan fotoğraflar çekildi. Güzel bir emek ürününü halkımızla paylaşmanın mutluluğu paha biçilemez.

 Bu projenin oluşumunda maddi ve manevi desteklerini bizlerden esirgemeyen Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman’a, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’na Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş’a il Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Şiş’e,  Fırat Kalkınma Ajansı Başkanı Abdulvahap Yoğunlu’ya, Elazığ Ticaret Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan’a, Elazığ İl Kültür Turizm Müdürü Ahmet Demirdağ’a, Elazığ El Sanatları Eğitim Merkezi Müdürü Turgay Çam’a, Telmih Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Talat Özer’e,  Unesco Türkiye ekibine teşekkür ediyoruz. 
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN