Gaziler Günümüz Kutlu Olsun.

Yüreklerindeki vatan, bayrak ve millet sevdası ile, ülke tarihinde destanlar yazan gazilerimiz ve şehitlerimiz, şanlı tarihimizin unutulmaz kahramanlarıdır.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Ülkemizin her karış toprağında, vatanını, milletini ve bayrağını, milli - manevi değerlerini korumak ve savunmak için en zor koşullar altında canlarını ortaya koymaktan çekinmeyen gazilerimiz, milletimizin gururudur vatanseverliğin ve kahramanlığın yaşayan abideleridir. 

Ülkemizin bağımsızlığı, vatanının bölünmez bütünlüğü, milletimizin huzur ve barışı, milli birlik ve beraberliğimizin korunması uğruna canını siper etmiş ve bunun nişanını göğsünde gururla taşıyan gazilerimizin kahramanlıkları milletin hafızasından silinmeyecek ve hiçbir zaman unutulmayacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle; Başta Abim Kıbrıs Gazisi Ferhat SARAÇ olmak üzere, geçmişten bu güne kadar, vatanımız için canlarını hiç düşünmeden feda eden aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş kahraman gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyor, hayatta olan gazilik nişanı ile şereflenmiş gazilerimize de sağlıklı, mutlu, huzurlu uzun ömürler diliyorum.

Ahmet SARAÇ
ELAZIĞ EKONOMİ PLATFORMU DÖNEM BAŞKANI
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN