Hastane Müdür Yardımcısı ve 20 Personel Karantinaya Alındı
Son dakika bilgisine göre, Fırat Üniversitesi Hastanesi Müdür Yardımcısı ve Hastanede görevli 20 sağlık çalışanı koronavirüse yakalandı.
Fırat Üniversitesi Hastanesi Müdür Yardımcısı ve Hastanede görevli 20 sağlık çalışanı koronavirüse yakalandı.
Tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Koronavirüsün yayılımını sürdürüyor. Salgın hastalıkla mücadele devam ederken yeni vakalar da peş peşe ortaya çıkıyor.
Normalleşme süreciyle birlikte vaka sayılarının arttığı Elazığ'da yeni vakalar tespit edildi. Elazığ'da son olarak virüsle mücadelenin etkin şekilde yürütüldüğü Fırat Üniversitesi Hastanesinde Başhekim Yardımcısı ve 20 sağlık çalışanında virüs tespit edildi.
Alınan bilgiye göre, Hastane Müdür Yardımcısının kontrol altında olduğu, 20 sağlık personelinin de evlerinde karantina altına alındığı bildirildi.
Sağlık çalışanlarıyla temas halinde olan kişilerin tespiti için İl Sağlık Müdürlüğü filyasyon ekiplerinin çalışma başlattığı öğrenildi.
Kaynak:Yeni Ufuk
Bakmadan Geçme

Irak Heyeti, Elazığ Belediyesi Müzelerini Ziyaret Etti

Battalgazi Belediyesi Standına Yoğun İlgi

Keskin’den Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Randevu Çağrısı: Malatya’ya Pozitif Ayrımcılık Yapılmalı

MTSO Zirai don değerlendirme toplantısı düzenlendi

MAGİNDER’den Şehitler Haftasında Anlamlı Ziyaret

Turistik Diyarbakır Ekspresi’nin İlk Durağı Malatya Oldu
WhatsApp İhbar Hattı
0 532 155 92 03
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!