• Haberler
  • Elazığ
  • İstişare Toplantısındaki Birlik ve Beraberlik Görüntüsü Takdir Topladı

İstişare Toplantısındaki Birlik ve Beraberlik Görüntüsü Takdir Topladı

AK Parti Elazığ Milletvekili, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi Ejder Açıkkapı, Maden'de gerçekleştirilen istişare toplantısının ardından ilçede incelemelerde bulundu.

AK Parti Elazığ Milletvekili, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi Ejder Açıkkapı, Maden'de gerçekleştirilen istişare toplantısının ardından ilçede incelemelerde bulundu. Yapımı devam eden Büyükbahçe TOKİ konutları ve yolunu yerinde inceleyen Açıkkapı, Maden Belediye Başkanı Musa Orhan ile birlikte İlçede yapımı tamamlanan ve devam eden spor tesislerini de ziyaret ederek burada yetkililerden bilgi aldı.

İSTİŞARE TOPLANTISINDAKİ BİRLİK VE BERABERLİK GÖRÜNTÜSÜ TAKDİR TOPLADI
Ejder Açıkkapı, sabah saatlerinde Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Dairesi Başkanı Aynur Gökalp Doğan, Milletvekilleri Prof. Dr. Erol Keleş, Mahmut Rıdvan Nazırlı , Semih Işıkver, Gürsel Erol, Maden Kaymakamımız Mustafa ATIŞ  ve Maden'li vatandaşların katıldığı istişare toplantısındaki birlik ve beraberlik mesajları şehrin tüm katmanlarınca takdirle karşılanmıştı. 

Ejder Açıkkapı, istişare toplantısında yaptığı konuşmada, Maden'li vatandaşlara Maden'i terk etmeyin çağrısı yaptı.

NE OLURSUNUZ MADEN'İ TERK ETMEYİN! 
Açıkkapı, istişare toplantısında emeği geçen , Maden için , Madenli vatandaşlar için elini taşın altına koymaktan geri durmayan herkese teşekkür ederken, "Madenli hemşehrilerimden isteğim şu: Ne olursunuz Maden'i terk etmeyin, Maden'de kalın ve Maden'in büyümesine, gelişmesine sizler de katkıda bulunun. Bu çok önemli çünkü doğduğumuz topraklar, büyüdüğümüz topraklar ve buraya hep birlikte sahip çıkmamız lazım. Bu anlamda ben Madenli hemşehrilerimin bundan sonraki süreçte yapılaşmayla, dönüşümle birlikte Maden'e çok ciddi katkılar sunabileceğini biliyorum. Kesinlikle Maden'i terk etmeyin".  şeklinde konuştu.
 

Bakmadan Geçme