Kaya Karakaya Spor Lisesinden Bir Türkiye Şampiyonluğu Daha...

Kaya Karakaya Spor Lisesi Aydın'da yapılan Okul Sporları Gençler BOCCE Türkiye finallerinde Türkiye Şampiyonu oldu.

PAYLAŞ
Youtube Kanalı VİDEO
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

2019 yılında futbol takımı Türkiye Şampiyonu olan ve ülkemizi Dünya Kupasında temsil eden Kaya Karakaya Spor Lisesi, bu yıl da “BOCCE” branşında Türkiye Şampiyonu oldu.

Bocce kız takımı Adıyaman ilinde yapılan Türkiye yarı finalinde 1. olarak finale katılmaya hak kazandıktan sonra, 14-16 Mayıs 2022 tarihleri arasında Aydın ilinde düzenlenen Okul Sporları Gençler Bocce Türkiye Finalinde 24 takım arasından Türkiye Şampiyonu oldu.

Milli Eğitim Müdürü Mehmet YİĞİT Türkiye Şampiyonu olan kız takımı öğrencilerini tebrik ederek, başarıda büyük emeği olan Beden Eğitimi Öğretmeni Battal Aslan'a ve okul yönetimine teşekkür etti.

Harput Sancak Haber Ailesi olarak; 

Göreve başladıktan, önce okul içi birlik ve beraberliğin sağlanması, okul içi takım olma başarısının öğrencilere yansıması ile sportif başarıları ile fark yaratırken, Atatürk’ün “Ben, sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlâklısını severim” sözünü şiar edinen ve kurum kültürüne “Ahlaklı Olmayı” önemseyerek, öğrencilerimizin gönlüne nakşeden  Okul Müdürümüz Sn. Levent SANCAR’ı, şahsında okul yönetimini, değerli alan öğretmenlerini, hassaten  Türkiye Şampiyonluğu başarısında büyük emeği olan Beden Eğitimi Öğretmenimiz Battal Aslan'a tebrik ediyor, iyi ki varsınız diyoruz. 

Video Linki
https://youtu.be/kgxrEff4KqM

Kişisel Verileri Koruma Kanunu esaslarına dayalı veli izini okul müdürlüğünce/öğretmenlerince alınmıştır.
 

Haber Merkezi

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN