Kazakistan, Kırgızistan Ve Özbekistan Sanat Toplulukları'ndan Başkan Şerifoğulları'na Ziyaret

'Türk Dünyasından Esintiler' konseri kapsamında Elazığ'a gelen Uluslararası Türk Kültürü Teşkilatı TÜRKSOY Genel Sekreter Yardımcısı Doç. Dr. Bilal Çakıcı, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nı makamında ziyaret etti.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Ziyarette Genel Sekreter Yardımcısı Çakıcı’ya konsere katılmak üzere Elazığ’a gelen Kazakistan, Kırgızistan ve Özbekistan Sanat Toplulukları'nın temsilcileri de eşlik etti.
Kazakistan, Kırgızistan ve Özbekistan Sanat Toplulukları temsilcileri  geleneksel enstrümanlarıyla Türk Dünyası’nın bilinen eserlerini Başkan Şerifoğulları’na sundular.
BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NDAN KONSERE DAVET
Genel Sekreter Yardımcısı Çakıcı ve beraberindekileri ağırlayan Başkan Şerifoğulları, ziyaretten büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek “Uluslararası Türk Kültürü Teşkilatı TÜRKSOY Genel Sekreter Yardımcısı Doç. Dr. Bilal Çakıcı ile Kazakistan, Kırgızistan ve Özbekistan Sanat Toplulukları'nın temsilcilerini Belediyemizde ağırlayarak güzel bir sohbet gerçekleştirdik. Kendilerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Ayrıca 26 Temmuz Salı günü ve 27 Temmuz Çarşamba günü Kültür Park Amfitiyatro’da saat 21.00’de Kazakistan, Kırgızistan ve Özbekistan Sanat Toplulukları tarafından ücretsiz gerçekleştirilecek “Türk Dünyasından Esintiler” konserine keyifli bir yaz akşamı geçirmek isteyen tüm hemşehrilerimizi davet ediyorum.” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN