Keskin, Esnaf camiası milli iradeye yönelik her türlü tehdidin karşısındadır

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle Mesaj yayımladı.

PAYLAŞ
Harput Sancak Haber - Harput Sancak Haber

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle yaptığı açıklama da, “Ölümüne sokağa dökülen milletimiz vatanını işgal ettirmedi, bayrağını indirmedi, ezanını susturmadı, milli iradesini işgalcilere teslim etmedi.” dedi.

Keskin’in 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle yayımladığı mesajı şu şekilde: 

“Türk milletinin içine sinsice yerleşmiş olan FETÖ terör örgütünün 15 Temmuz 2016 tarihinde alçakça gerçekleştirmiş olduğu darbe girişiminin engellenmesinde hiç kuşkusuz milletimiz ile birlikte esnaf ve sanatkar camiamız dünyada örneği olmayacak bir demokrasi savunmasında bulunmuştur. Sayın Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tek bir çağrısı ile ölümüne sokağa dökülen milletimiz vatanını işgal ettirmedi, bayrağını indirmedi, ezanını susturmadı, milli iradesini işgalcilere teslim etmedi.  Aynı duyarlılık ve aynı kararlılık bu topraklarda ilelebet devam edecektir.

15 Temmuz darbe girişimi sürecinde gündüzleri ekonomiye katkı sunarak işinin başında olan, geceleri ise demokrasi nöbeti tutan esnaf ve sanatkar camiası; dün olduğu gibi, bugün ve yarında devletinin yanındadır, milli iradeye yönelik her türlü tehdidin karşısındadır. 15 Temmuz hain darbe girişimini unutturmamak ve unutmamak adına esnaf camiası olarak her zaman üzerimize düşeni yapacağız. 

15 Temmuz şehitlerimiz ile birlikte tüm şehitlerimize rahmet diliyor, şükranla ve minnetle anıyoruz. 15 Temmuz gazilerimiz ile terörle mücadelede gazi olan tüm kahramanlarımıza sağlık ve şifa diliyoruz.”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN